Connect with us

Hiburan

“Hahaha part sesuci je dorang tahu”-Netizen

Published

on

Semenjak tibanya bulan Syawal, pelbagai lagu raya dipasang di corong-corong radio. Dari lagu zaman dahulu, sehinggalah lagu zaman sekarang. Yang selalu menjadi kegemaran dari dulu hingga kini, tak lain tak bukan adalah lagu-lagu zaman dahulu. Ramai yang sukakan lagu raya versi nostalgia. Betul tak korang ?

Lagu evergreen pun best juga, tetapi ramai yang lebih suka dengar lagu nostalgia zaman dahulu. Bukan apa, sudah pasti dapat imbau kembali kenangan sewaktu zaman kanak-kanak dahulu. Apa lagu raya yang menjadi kegemaran korang semua ?

Ada dimuat naik video sepasukan p0lis dan juga penyanyi terkenal tanah air iaitu Dato Siti Nurhaliza.Sudah sedia maklum bahawa Tokti merupakan penyanyi yang sangat terkenal dan menjadi kegemaran ramai sejak dari dulu lagi.

Ragam-ragam kesemua yang berada dalam video tersebut tersangatlah menghiburkan. Mana taknya, sangat menghiburkan dan lucu telatah mereka semua. Melihat sepasukan angg0ta p0lis yang bersama-sama menyanyikan lagu femes hari raya.

Mereka semua bersama-sama menyanyikan lagu sesuci lebaran hasil dendangan Tokti. Rasanya, semua sudah cukup mengetahui lagu tersebut. Siapa je tak tahu lagu “Sesuci Lebaran” daripada Tokti tu kan, sangat femes dan viral.

Tiap kali musim raya, tak sah kalau tak dendangkan lagu tersebut. Korang semua pun mesti putar lagu tersebut kan ? Tetapi, yang menjadi kan iainya lucu adalah keran melihat abam p0lis yang menyanyikan lagu teresebut, comel pun ada.

Mereka hanya menyebut dan menyanyikan part “sesuci” sahaja. Tetapi, part yang lain nya, dinyanyikan oleh Tokti.  Semua sangat terhibur dengan gelagat dan telatah mereka tu. Sikit sangat part yang dinyanyikan bersama-sama, yang lain Tokti nyanyi solo.

Tapi, kita semua pun ramai yang hanya tahu part “sesuci” tu je Bila masuk saja part lain, terus terngagap dan tak jelas nyanyian kita. Betul tak ? Ngaku jelah, kita semua pun macam tu bila tiba part lagu Tokti tu. Realiti macam tu kan ?

Walau apa pun, mereka semua kelihatan sangat comel dan menghiburkan dalam video tersebut. Selamat hari raya diucapkan kepada semua. Kepada petugas yang bertugas di hari raya. Tahniah diucapkan kepada semua dan terima kasih akan khidmat kalian.

Sumber : Ig Ctdk

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!