Connect with us

Hiburan

“Siyes lah kat t0ilet tu, tak agak2 bro”- Netizen

Published

on

Banyak trending Tiktok popular yang menjadi ikutan ramai pengguna laman sosial media. Cepat je viral lagu-lagu yang trending dah tidak terkecuali, ramai selebriti Malaysia pun dah terikut dengan trending lagu-lagu yang popular di Tiktok. Tontonan oleh netizen pun cepat meningkat tau gara-gara ikut trending. Salah satu populairit yang senang untuk kita peroleh di sosial media sekarang.

Selebriti Caprice atau dikenali dengan panggilan Cap cukup popular dalam kalangan netizen. Beliau juga salah seorang selebriti yang juga mengikuti trending di laman sosial media.

Video gandingannya bersama isteri telah menarik perhatian netizen baru-baru ini. Namun sesuatu yang mengejutkan ramai netizen selepas melihat video terbaru Caprice.

Caprice dilihat merakam dirinya sedang duduk di atas mangkuk tandas sekaligus menunjukkan kelakuan yang kurang s0pan itu.

Netizen yang melihat kelakuan Caprice mula mengec4m tindakan Caprice yang kurang sen0noh itu. Ada juga sebahagian netizen menegur Cap menerusi ruangan komen.

Video Cap bersama isterinya itu hanya bertujuan untuk mempromosikan produk rookok elektronik namun sebaliknya, menerima kecaman daripada netizen selepas melihat video penuh Caprice itu.

Sementara itu, video dimuatnaik di laman Instagram Caprice telah ditonton sehingga 258,000 tontonan dan hampir 300 komen daripada netizen.

“Aku dah agak part tandas tu confirm v1ral, hahahaha adui cap kau ni, sempat lagi nak dlte video tu cap”-Netizen

Isteri Cap turut menjadi perhatian netizen dalam video tersebut. Dan ada juga sebahagian netizen memuji wajah cantik Farra Inalis.

Boleh ikut trending cuma kena elakkan unsur-unsur yang kurang sopan. Semoga Caprice boleh terima teguran netizen. Ramai sayang Caprice tu…

Sumber: Instagram capricedaddycap

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!