Connect with us

Hiburan

“Maaf tegur ketat sngat baju tu nampak bentuk badan” – Netizen

Published

on

Picsart 22 06 11 13 18 37 903

Keperibadian seseorang pastinya akan dinilai daripada luaran, apatah lagi jika sudah dikenali dengan sikap lemah lembut dan sopan santun, serta seorang musl1mah yang menjaga auratnya. Pasti ia akan diingati dan dititik beratkan oleh peminat dan netizen. Sama saja dengan kekhilafan yang datangnya dari diri kita sendiri. Semoga kita sama-sama menjaga tatatertib bahasa juga.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Baru saja memuat naik gambar, Nabila Razali terus dikec4m oleh netizen dan peminat dek kerana menghantar siaran baharu di laman ig beliau, gambar ketat yang beliau sedang didalam kolam renang.

Screenshot 20220611 131507 Instagram

Pelik juga netizen, takkan nak mandi-manda pun tak boleh mengenakan pakaian yang bersesuaian dan mengikut keselesaan. Betul bukan. Jika sudah Nabila selesa dan Nabila memuat naik gambar tersebut bermakna beliau telah bersedia untuk memuatnaik gambar untuk tontonan peminat-peminat beliau sendiri.

Sepatutnya para peminat dan juga netizen faham apa yang disampaikan kepada peminat, dek kerana perkongsian beliau begitu, ramai pula hadir memberi kata-kata yang kurang baik dan seolah tidak boleh menerima perkongsian Nabila. Walhal Nabila masih menjaga batas auratnya.

Screenshot 20220611 131237 Instagram

Masih ramai je artis-artis yang tidak memakai tudung malah lebih ceksi daripada itu, mengapa tidak mempersoalkan. Sebenarnya, mungkin juga kerana Nabila tidak pernah dilihat sebegitu. Jadinya inilah pandangan daripada netizen.

Umpama mereka terkena kejutan budaya pula, atau, mereka memang tidak faham apa yang disampaikan oleh Nabila. Nabila membuatkan ramai kurang senang kerana pakaiannya ketat, meskipun ia menutup seluruh badan tetapi ketatnya pakaian tersebut membuat peminat tidak selesa.

Screenshot 20220611 131145 Instagram

Baru saja 3 jam memuat naik gambar tersebut, hampir 200 lebih komen diberikan. Ianya bukanlah sesuatu yang nampak pelik sangat, tetapi komen netizen yang mengatakan kurang senang dengan pakaian yang dipakai oleh Nabila.

Inilah komen-komen mereka. Selain mengkrit1k, ada juga ramai yang memuji kecantikkan beliau yang sentiasa menjaga kulit wajah. Antara komen mereka, adalah seperti ini.

IMG 20220611 WA0011

Nabila Razali rapat dengan Khai Bahar dan juga Mk K-clique. Namun mereka bekerjasama didalam kerja, malah tidak ada lebih emosi.

Sumber: IG nabilarazali

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!