Connect with us

Hiburan

“Shuib try to cover, mana nk cntrol emosi mana nak jaga hati isteri, hebat Shuib” – Netizen

Published

on

Setiap kali melihat Shuib dan Watie sudah pasti tidak akan terlupa akan arw4h Siti Sarah, meskipun arw4h telah dua tahun meningg4l dunia dan Shuib pun telah berkahwin lain namun masih ada kenangan yang tertinggal.

Membuatkan ramai masih ingat akan arw4h. Pun begitu Watie tidak pernah mengambil hati malah sokongan sentiasa diberikan kepada suami dan anak-anak tirinya. Melayan anak tiri sama kasih dan penuh kasih sayang.

Sedang berada dalam perjalanan menuju destinasi, kedengaran lagu arw4h Siti Sarah berkumandang didalam radio siaran Suria, malah yang lebih menyediihkan Shuib seolah menyimpan perasaan seb4k dek kerana tidak mahu menunjukkan kepada anak isterinya.

Terlihat wajahnya menahan seb4k dan seolah-olah mahu menjaga hati isterinya dengan bersikap biasa, namun perlahan menyanyi bersama rakaman tersebut. Watie tampak cool dan maintain sahaja moodnya.

Watie memang seorang yang sangat penyabar dan penyanyang malah ramai yang begitu sanjung Watie dek kerana tidak ada wanita yang sanggup sedemikian. Berkahwin dengan lelaki yang telah mempunyai anak empat.

Lihatlah semasa Watie merakam dan video yang dikongsikan ini sangat jujur dengan kata-kata Watie yang menjaga hati suaminya, malah Watie seolah sangat memahami dan tidak menunjukkan sikap cembvru. Bagus sangat Watie ni,bertuah Shuib dapat beliau jadi isteri.

Malah bukan itu sahaja, perlu mengasuh dan menjaga sepenuhnya. Memang Watie wanita yang hebat. Apatah lagi satu Malaysia tahu betapa kasihnya Shuib kepada arw4h isterinya dan kini Watie telah menjadi isterinya pula.

Sudah tentu ramai mendoakan yang baik-baik, malah tidak perlu ada sikap atau perasaan cembvru dek kerana arw4h Sarah pun sudah tidak ada didunia ini lagi. Sangat matang Watie menjawab soalan media.

Pelbagai komen yang menarik dan tertarik dek kerana Watie sangat hebat menjadi isteri yang memahami. Malah Shuib juga pandai menjaga hati isterinya meskipun didalam hati sangat terindui kepada arw4h namun hati isteri juga perlu dijaga dengan baik.

Walaupun sebelum berkahwin pelbagai tohm4han diterima namun mereka lalikan sahaja. Malah selepas berkahwin kini mereka menjadi pasangan yg dimnati dan mereka juga dikatakan sangat menjadi inspirasi.

Sumber: tiktok mediapuyu

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!