Connect with us

Hiburan

“Mesti dia tiiru mak dia cakap tu haha”- Netizen

Published

on

Anak kepada pasangan selebriti sering kali menerima tempias populariti daripada kedua ibu bapa mereka kerana apabila lahir, anak anak ini terus menjadi tumpuan para Netizen yang ingin mengetahui perkembangan selebriti kesayangan mereka itu dan kehidupan bekeluarga mereka. Begitu jugalah yang di lalui oleh pasangan selebriti terkenal Zahirah Mc Wilson dan juga Aiman Hakim Redza.

Sebagai artis, pasangan sejoli ini secara tidak langsung juga turut berkongsi aktiviti seni dan kehidupan melalui media social membuatkan Netizen turut di dedahkan dengan aktiviti mereka bersama anak lelaki mereka iaitu Isaac Raes.

Tarikan comel anak Zahirah dan Aiman ni adalah pada senyumannya. Senyuman Isaac Raees memikat hati netizen kerana mempunyai sepasang lesung pipit di pipinya sejak daripada kecil lagi.

Ramai yang geram dengan kecomelan Isaac ini. Malahan telatah kanak kanak ini yang kian membesar dan banyak akal malahan kini sudah pandai berborak juga mencairkan hati Netizen.

Walaupun masih di peringkat usia kanak kanak namun Isaac Raees mewarisi wajah segak serta jelita kedua ibu bapanya kerana memiliki kulit yang putih dan juga wajah comel sejak daripada lahir.

Isaac yang juga mempunyai akaun Instagram sendiri kini sudahpun mempunyai sebanyak 139 ribu pengikut dan kian bertambah dari hari ke hari.

Menerusi satu perkongsian di Instagram majalah Pa and Ma, satu video yang di kongsikan oleh pelakon Zahirah Mc Wilson di Instagram peribadinya telah di kongsikan semula buat tatapan para peminat.

Hantaran video yang di kongsikan oleh Zahirah itu memaparkan gelagat anak lelakinya Isaac Raes ketika mereka menginap di sebuah hotel.

Gelagat Isaac yang meniru kelakuan orang terdekatnya ketika menyentuh sabun mandian di bilik mandi membuatkan Netizen terhibur.

Mulut Isaac yang tidak henti “bertanya” mengenai barangan kelengkapan mandian di bilik mandi tersebut mencuit hati Netizen dan mula berteka teki kelakuan siapakah yang di ajuk oleh kanak kanak comel tersebut.

Gaya suara yang teruja dan kerap kali bertanya membuatkan rata- rata Netizen meneka Isaac sebenarnya mengajuk sikap ibunya ketika menginap di hotel. Berikut di kongsikan antara komen- komen yang di tulis oleh Netizen mengenai gelagat comel Isaac itu.

Kelakar Isaac ni mengajuk gelagat ibu bapanya. Anak Anak kecil seusia Isaac sudah pasti belajar melalui apa yang di lihat dan di dengari oleh orang orang di sekeliling yang terdekat dengannya. Kantoi la Zahirah dan Aiman macam ni.

Sumber: ig majalahpama

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!