Connect with us

Hiburan

“Mesti dia tiiru mak dia cakap tu haha”- Netizen

Published

on

World Wide24.com 5beb787de8ce492c797bb951f8770f6e

Anak kepada pasangan selebriti sering kali menerima tempias populariti daripada kedua ibu bapa mereka kerana apabila lahir, anak anak ini terus menjadi tumpuan para Netizen yang ingin mengetahui perkembangan selebriti kesayangan mereka itu dan kehidupan bekeluarga mereka. Begitu jugalah yang di lalui oleh pasangan selebriti terkenal Zahirah Mc Wilson dan juga Aiman Hakim Redza.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Sebagai artis, pasangan sejoli ini secara tidak langsung juga turut berkongsi aktiviti seni dan kehidupan melalui media social membuatkan Netizen turut di dedahkan dengan aktiviti mereka bersama anak lelaki mereka iaitu Isaac Raes.

World Wide24.com 49f4b2063b8bb78bb93d287d51549fc4

Tarikan comel anak Zahirah dan Aiman ni adalah pada senyumannya. Senyuman Isaac Raees memikat hati netizen kerana mempunyai sepasang lesung pipit di pipinya sejak daripada kecil lagi.

Ramai yang geram dengan kecomelan Isaac ini. Malahan telatah kanak kanak ini yang kian membesar dan banyak akal malahan kini sudah pandai berborak juga mencairkan hati Netizen.

World Wide24.com 51a9283abfca8692dc33b79608963605

Walaupun masih di peringkat usia kanak kanak namun Isaac Raees mewarisi wajah segak serta jelita kedua ibu bapanya kerana memiliki kulit yang putih dan juga wajah comel sejak daripada lahir.

Isaac yang juga mempunyai akaun Instagram sendiri kini sudahpun mempunyai sebanyak 139 ribu pengikut dan kian bertambah dari hari ke hari.

Menerusi satu perkongsian di Instagram majalah Pa and Ma, satu video yang di kongsikan oleh pelakon Zahirah Mc Wilson di Instagram peribadinya telah di kongsikan semula buat tatapan para peminat.

Hantaran video yang di kongsikan oleh Zahirah itu memaparkan gelagat anak lelakinya Isaac Raes ketika mereka menginap di sebuah hotel.

Gelagat Isaac yang meniru kelakuan orang terdekatnya ketika menyentuh sabun mandian di bilik mandi membuatkan Netizen terhibur.

World Wide24.com E5a8a9c36259c2fa024224340f8f983f

Mulut Isaac yang tidak henti “bertanya” mengenai barangan kelengkapan mandian di bilik mandi tersebut mencuit hati Netizen dan mula berteka teki kelakuan siapakah yang di ajuk oleh kanak kanak comel tersebut.

Gaya suara yang teruja dan kerap kali bertanya membuatkan rata- rata Netizen meneka Isaac sebenarnya mengajuk sikap ibunya ketika menginap di hotel. Berikut di kongsikan antara komen- komen yang di tulis oleh Netizen mengenai gelagat comel Isaac itu.

World Wide24.com 78ce70d7688dfb614a0e36d3ceaf4377

Kelakar Isaac ni mengajuk gelagat ibu bapanya. Anak Anak kecil seusia Isaac sudah pasti belajar melalui apa yang di lihat dan di dengari oleh orang orang di sekeliling yang terdekat dengannya. Kantoi la Zahirah dan Aiman macam ni.

Sumber: ig majalahpama

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!