Connect with us

Hiburan

“Kenapa muka macam Aedy Asyraff” – Netizen

Published

on

Sudah lama Balqis tidak berlakon di dalam mana-mana drama tetapi selepas beberapa tahun beliau menyendiri kini beliau tampil mempunyai drama-drama dan filem terbaharu. malah dia juga membuka laman ig dan juga tiktok untuk tatapan umum jika sebelum ini beliau membuat priv4si dan tidak mahu ditonton oleh awam akan tetapi kini beliau telah kembali bersemangat seperti dahulu semula.

Melihat perkongsiannya di tiktok, beliau nak bersama dengan ibu yang tercinta membuat tarian mengikut trend terkini dan muzik yang bersesuaian. Balqis kelihatan lebih tenang dan bahagia kini apabila tidak dig4nggu mana-mana orang yang suka mengg4nggu nya.

 

Bukan itu sahaja malah beliau juga telah berkecimpung semula di dalam dunia seni dan dunia lakonan malah beliau juga semakin berkeyakinan diri untuk berada di khalayak ramai, pernah menyandang gelaran Pelakon Wanita Terbaik pada usia enam tahun. Kini beliau kembali membesarkan lebih banyak bakat yang ada pada dirinya.

Perkongsian tersebut nampak beliau dan juga emaknya sangat akrab dan rapat bahkan mereka juga seperti rakan sebaya dek kerana maknya masih muda dan bukan itu sahaja mereka juga sangat tabah menghadapi pelbagai ujian di dalam kehidupan ini.

Perkongsian ini membuatkan lebih ramai yang terlihat bahawa wajah Balqis ternyata ada iras-iras seperti Aedy Asyraf. Aedy Asyraf juga seorang yang semenjak dari kecil lagi telah berkecimpung di dalam dunia seni ini sama seperti Balqis atau nama sebenarnya Puteri Balqis Asyikin.

@morosechildofficial

With mom. 👩‍❤️‍👩🤍 #motherdaughter #family #puteribalqis

♬ original sound – Drilly

Bukan itu sahaja malah beliau juga semenjak dari kecil telah membuat dan berlakon didalam banyak drama termasuklah dengan tajuk dirinya sendiri iaitu drama Balqis yang mendapat tempat di hati penonton sehingga memenangi gelaran drama terbaik.

Walaupun banyak kec4man yang diterima oleh beliau tetapi beliau tidak pernah melatah malah ketika menjawab apa-apa soalan daripada wartawan pun semuanya adalah secara matang dan juga profesional dan Balqis juga telah dewasa sebelum usianya.

Pelbagai komen-komen yang diberikan pada Puteri Balqis, dan ini selain daripada mengatakan bahawa mereka cantik dan comel, ada juga yang menyatakan bahawa emak kepada Balqish sangat sporting malah ramai juga yang menyatakan bahawa Balqis seiras dengan Aedy Asyraf juga.

Siapa sahaja yang tidak kenal kepada Puteri Balqis dan dengan lakonannya yang mantap apatah lagi jika babak mengeluarkan air mata, beliau boleh membuatkan ramai yang men4ngis bakat beliau memang hebat dan super power yang tidak perlu disangkal lagi.

Sumber: tiktok puteribalqisasyikin

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!