Connect with us

Hiburan

“Show off level tak nak kalah”-Netizen

Published

on

Kebanyakkan orang suka mengemas dan inginkan sesuatu barang yang tersusun menjadi elok, rapi serta bersih. Bagi orang yang sudah terbiasa dengan budaya bersih dan kemas sememangnya tidak sukar untuk mereka meneruskan amalan tersebut. Termasuklah mengemas peti sejuk yang sentiasa penuh dengan barang-barang keperluan memasak. Korang mesti selalu penuhkan peti sejuk dengan pelbagai barang kan?

Malah sudah menjadi trending di laman sosial media dalam aplikasi Tiktok selepas salah seorang netizen berkongsi video seolah-olah beliau ingin menunjuk sikapnya sebagai seorang yang pengemas dengan menunjuk air kotak disusun rapi di dalam peti sejuk.

Video berkenaan telah viral dan menerima perhatian daripada selebriti Aeril Zafrel. Kita sedia maklum Aeril antara selebriti yang aktif di Tiktok.

Selepas melihat video viral itu, Aeril pun berkongsi video lucu dan sempat lagi membuat netizen terhibur dengan gelagatnya.

Video Aeril pun turut mencuri perhatian ramai kerana gelagatnya yang sengaja ‘menunjuk’ minuman mahal berjenama Starbuck.

Sementara itu, rata-rata netizen mengusik Aeril di ruangan komen dan pelbagai respon diterima oleh Aeril.

Aeril pun antara Raja Tiktok yang diberi gelaran oleh netizen sendiri. Nampaknya ramai suka dengan video beliau di Tiktok kan..

Sementara itu, video Aeril yang dimuatnaik di Instagram telah menerima tontonan yang ramai sehingga mencecah 836,000 tontonan. Rata-rata netizen memberikan pelbagai respon menerusi ruangan komen.

Sempat lagi Aeril tunjuk peti ais mini yang baru miliknya. Tak nak kalah ye raja tiktok ni hehe..

Untungnya peti sejuk Aeril banyak air minuman yang mahal-mahal. Boleh lah minta satu nanti..

Sumber: Instagram Aerilzafrel

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!