Connect with us

Hiburan

“Masa selawat part izzue bahu terasa ber4t je, tak tahu sebab apa” – Izzu 1slam

Published

on

Picsart 22 09 18 11 25 57 490

Izzue Isl4m memang seorang selebriti yang berbakat bukan sahaja boleh berlakon dan mengacara dengan baik, kini beliau mendapat jemputan untuk ilmu keagamaan dan berpeluang untuk menghadiri majlis-majlis agama. Terkini di TV Hijrah beliau di panggil untuk menyertai selawat dan program keagamaan dan beliau menceritakan pengalaman beliau ketika ini penggambaran untuk rancangan tersebut.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Katanya setiap kali giliran dia untuk menyambung selawat tersebut pasti bahu beliau akan merasa ber4t setiap kali giliran beliau, timbul tanya tanya tetapi beliau masih tidak mengerti apa yang dimaksudkan dengan pengalaman yang dilalui sebegitu.

Screenshot 20220918 110754 Instagram

Mungkin jika ada sesiapa yang berpengetahuan untuk menceritakan dan mengetahui apa yang dilaluinya itu boleh berkongsi dengannya.Pengalaman yang sebegitu seringkali dikaitkan dengan alam gh4ib.

Jadi kita tidak tahu apa yang sebenarnya dilalui oleh Izzue sendiri. Izzue perlu meminta pandangan orang yang lebih berpengalaman jika beliau merasakan itu sesuatu yang tidak kena tetapi terkadang ia adalah kerana perasaan yang pertama kali digandingkan dengan rancangan sedemikian.

Screenshot 20220918 110809 Instagram

Kadang-kadang perasaan yang teruj4 ataupun nervous membuatkan pelbagai yang kita lalui walaupun ia bukanlah sekadar perkara yang biasa. Tapi yang sebenarnya membuatkan fikiran kita melayang dek kerana perasaan yang bermacam-macam tadi.

Lihat saja betapa selesanya dia sangat ni giliran Izzue membuat atau mendendangkan selawat ke atas Nabi. Nampak selesanya beliau berada didalam kumpulan tersebut tidak sabar pula untuk menyaksikan rancangan itu ditayangkan di kaca TV Tidak lama lagi.

Screenshot 20220918 110833 Instagram

Beliau seorang yang sangat tabah dan berdedikasi, memberikan kerja yang sangat bagus, didalam pekerjaan dan sentiasa berdisiplin serta mengikut waktu yang tepat sekiranya bekerja serta tidak pernah menghampakan produser malah sentiasa menjadi rebutan produser-produser di luar sana.

Komen netizen hanyalah memuji bakat Izzue yang sangat luar biasa. Semua yang beliau ceburi pasti akan mendapat sambutan yang baik. Semuanya memuji saja dan tidak ada yang mengatakan bahawa beliau tidak layak. Lihatlah komen-komen mereka.

Screenshot 20220918 110727 Instagram

Meskipun belum memiliki zuriat tetapi Izzue tetap sentiasa mendoakan yang terbaik malah berbuat baik kepada anak-anak yatim sentiasa. Semoga ada rezeki Izzue dan isteri tidak lama lagi.

Sumber: ig izzueisl4m

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!