Connect with us

Hiburan

“Lain macam cara stunt terbalik ni” – Fauzi Nawawi

Published

on

Picsart 22 09 15 08 38 05 649

Selalunya Hairul Azreen ini telah dikenali dengan bakat lakonan yang beliau sering melakonkan dengan 4ksi-4ksi yang lasak dan g4nas. Begitu juga dengan pengalaman beliau yang menjadi pelakon 4ksi sehingga nama beliau kini telah dikenali dengan filem yang menjadikan simb0lik kepada masyarakat. Tapi kali ini beliau teruja pula apabila untuk pertama kalinya filem arahan beliau akan ditayangkan pada esok hari.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Adalah pengalaman pertama beliau mengarah filem dan filem tersebut bakal ditayangkan tidak lama lagi. Beliau menyatakan bahawa perasaan nerv0us itu sangat kuat sehinggakan beliau merasakan mahu mendapat sokongan daripada ramai pihak apatah lagi daripada para peminatnya sendiri.

Screenshot 20220915 085126 Instagram

Isterinya sentiasa menyokong dalam kerjayanya. Begitu juga dengan para peminat yang setia dengannya, mereka pasti sentiasa menyokong apatah lagi mereka baru mengetahui bahawa filem tersebut adalah arahan daripada Hairul sendiri, jadi ini adalah tanda untuk mereka membuktikan sekiranya mereka menyokong kerjaya Hairul.

Untuk kali pertama beliau mengarah, ia adalah satu kejayaan yang besar apabila pertama kali mengarah filem dan filem tersebut bakal keluar, pastinya akan membuatkan ramai peminat-peminat Hairul ingin menyokong dan menunjukkan sokongan tersebut dengan cara menghadiri pawagam yang terdekat untuk melihat filem arahan beliau.

Screenshot 20220915 085004 Instagram

Tidak kisahlah tentang filem arahan yang pertama untuk beliau tetapi yang di kisahnya kenapa perlu berkelakuan sedemikian, di tangga rumahnya.  Bukankah itu perkara yang sukar untuk dilihat oleh kanak-kanak, kalau anak-anaknya melihat pasti mereka akan men1ru gaya tersebut dan gaya tersebut adalah merb4haya sedikit untuk anak mereka.

Tapi banyak yang mengatakan bahawa tangga tersebut dibina dengan berkualiti dan dilitupi dengan karpet yang mahal,  jika tangga yang biasa pasti sudah s4kit belakang. Mungkinkah kerana terlalu excited, filem pertama arahan yang akan ditayangkan jadi yang beliau sangat tak terkata sehingga membuat perkara begitu.

Screenshot 20220915 085032 Instagram

Netizen pun memberikan komen bahawa mereka akan membeli dan menyokong filem tersebut. Ia bukan kerana kapsyen Hairul yang menyatakan bahawa beliau mem4ksa semua pengikutnya menonton filem tersebut tetapi mereka pasti dengan relanya mahu menyokong kerjaya beliau.

Lihatlah komen-komen netizen yang menyatakan bahawa mereka akan merasa s4kit apabila membuat 4ksi yang sama tetapi tidak untuk Hairul Azreen.  Mungkinkah kerana beliau sudah biasa dengan aktiviti las4k, lihatlah komen-komen mereka. Antara yang komen juga turut komen adalah artis-artis tanah air.

Screenshot 20220915 083528 Instagram

Beliau mempunyai sepasang cahaya mata yang comel dan bijak pandai. Kalau mereka lihat 4ksi Hairul ni pasti mereka akan ikut sama kerana nampak macam seronok.

Sumber: ig hazrulazreen

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!