Connect with us

Hiburan

“Ser4m ye mata gambar yang last tu” – Netizen

Published

on

Pelakon cerita Janna Nick memang sentiasa memberikan komitmen yang terbaik di dalam kerja beliau. Malah hasil kerja beliau sentiasa tidak pernah di kecewakan lagi kerana beliau seorang yang sangat mementingkan hasil kerjaya. Pelakon jelita Janna Nick ini mempunyai banyak drama drama yang berjaya membuatkan namanya menjadi terkenal sehingga ke hari ini.

Drama terbaru beliau iaitu Bukan Puteri Lindungan Bulan, telah menjadi perhatian penonton dan ia menjadi drama kesukaan buat penonton semua melihat siksaan yang di Muat naik di laman IG beliau membuatkan ramai yang memberikan komen.

Bukan itu sahaja malah 4gambar perkongsian beliau membuatkan ramai netizen bersabar, apatah lagi beliau hanya di pertontonkan pada sebelah malam sahaja di tv3 tonton lah di rumah anda. Mata beliau memang mainkan peranan yang sangat penting.

Kebetulan Janna Nick berkongsikan gambar yang terakhir tu. Ini kerana ramai yang menonton Dan ramai yang telah menonton pada waktu malam lalu terkeejut. Gambar tersebut yang menjadi perhatian dan watak yang dijayakan oleh Janna sangat berkesan.

Watak-watak yang Janna melakonkan semuanya adalah watak-watak yang menc4bar dan kali ini sebagai watak utama namun diberikan c4baran yang besar buat dirinya apatah lagi jika watak yang sedemikian. Pasti ramai yang akan menonton drama tersebut.

Janna Nick juga seorang insan yang suka berkarya dan berfikiran terbuka malah beliau seorang yang sangat berdisiplin dan sentiasa mementingkan kerjaya beliau tercapai dengan baik meskipun pelbagai rintangan yang telah beliau lalui.

Semuanya dikongsikan oleh Janna pasti akan mendapat perhatian apatah lagi melihat gambar yang terakhir itu. Lihat lah gambar terakhir tu di siang hari dan bukan di malam hari agar tidak terkeejut anda semua watak yang sangat menjadi-jadi sesuai untuk Janna Nick.

Ramai yang memberikan komen di ruangan komen yang dikongsikan oleh Janna Nick namun dan Janna bersikap terbuka dan mengabaikan komen-komen yang tidak baik. Lihatlah antara komen-komen mereka.

Walaupun banyak ujian dan dug4an malah banyak juga yang di hadapi oleh seorang Janna Nick namun beliau tetap cekal dan tabah sehingga menjadi sekarang ini. Semoga beliau terus berkarya di dunia seni ini dan terus kuat untuk berada di sini.

Sumber: ig jannanick

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!