Connect with us

Hiburan

“Awat dia pilih semua tak elok wei, naya” – Netizen

Published

on

Sekali lagi Ahmad Iqbal memuat naik perkongsian tentang beliau membelanjakan pakaian terhadap pekerja-pekerjanya. Memang selalu beliau akan membelanjakan setiap bulan kepada pekerja-pekerjanya dan beliau memang akan memastikan kebajikan pekerjanya terjaga dengan baik. Semua pekerjanya yang memang selesa apatah lagi jika pengasuh anaknya, anaknya sudah besar dan semakin besar semakin seiras pula dengan wajah Iqbal.

Seronoknya menjadi pekerja Iqbal kerana sentiasa dapat memakai pakaian yang mahal-mahal dan daripada butik-butik sahaja. Iqbal memastikan bahawa pekerjanya selesa dan memiliki pakaiannya berkualiti.

Malah Iqbal tidak berkira dengan pekerja-pekerja beliau, pun begitu melihat beliau memastikan kebajikan pekerja-pekerjanya namun setiap yang dipilih baju untuk pekerjanya semuanya tidak sesuai mungkin kerana saiznya tidak betul.

Melihat daripada pakaian yang dipilih pekerja-pekerja Iqbal hanyalah mencuba tetapi ia tidak bersesuaian dan ada netizen menyatakan bahawa semua baju yang dipilih oleh Iqbal adalah tidak elok untuk pekerja beliau. Malah ada yang kata macam orang tua pilihan Iqbal.

Mungkin sepatutnya beliau perlu memberi ruang untuk pekerjanya memilih sendiri pakaian dan saiz yang sesuai, maka pasti dengan itu pekerjanya akan mendapat saiz yang dimahukan dan juga corak pakaian yang diingini.

Jarang sekali Iqbal memuatnaik perkongsian tetapi setiap perkongsiannya adalah aktiviti yang berfaedah dan menggembirakan hati pekerjanya, beliau sentiasa menghargai setiap pekerjanya dan tidak berkira malah selalu membeli barangan yang berjenama.

Walaupun Iqbal kini sudah jarang tampak di media dan juga di TV namun beliau masih kekal aktif dan sentiasa berkembang maju di dalam dunia perniagaan nya. Beliau mempunyai banyak pekerja Dan ramai yang menjayakan perniagaan produk beliau sendiri.

Ramai yang memberikan komen terhadap perkongsian tersebut dek kerana Iqbal seolah tidak mempunyai perasaan maalu memilih pakaian wanita apatah lagi pakaian baju-baju yang biasa mungkin Iqbal perlu memberi ruang kepada pekerjanya untuk memilih sendiri dan hanya perlu bayar sahaja.

Seronok melihat Iqbal melayan anaknya. Anak angkatnya itu kini sudah besar dan muka seiras dengan Iqbal mesti beruntung anak Iqbal ini kerana apa sahaja kemahuannya pasti akan dituruti kelak.

Bukan itu sahaja ramai yang agak cmburu dengan sikap pemurah Iqbal kepada staffnya. Ramai yang inginkan bos yang kacaak dan pemurah macam ini kan. Iqbal walaupun banyak kontroversi sebelum ini dia sebenarnya memiliki perwatakan yang luurus dan sangat baik. Mungkin untuk marketing manusia akan buat apa sahaja kan. Kalau lelaki itu tak baik kenapa dia sanggup bela anak angkat kan.

Sumber: ig ahmadiqbal

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!