Connect with us

Hiburan

“Ser4m tgk watak Uqasha”- Netizen

Published

on

Uqasha senrose adalah seorang selebriti yang terkenal dengan personaliti manja dan cantiik. Memiliki karakter yang sangat comel ramai yang meminati Uqasha. Uqasha mula naik mencipta nama bukan hanya di sebabkan kecantiikan nya tetapi juga di sebabkan bakatnya sendiri. Uqasha sangat menjiwai semua watak yang di berikan dengan baik. Banyak drama romantiknya sebelum ini bersama suaminya Kamal Adli since mereka belum bercinta lagi drama drama mereka telah viral.

Ramai yang suka gandingan bersama Uqasha dan kamal kerana keserasian mereka di dalam drama sangat terserlah.

Di khabarkan Uqasha masih tr4uma dengan apa yang berlaku kepada suaminya di singapore tempoh hari. Mudah mudahan kamal adli kembali sembuh dan Uqasha kembali happy seperti dulu.

Ramai yang mendoakan untuk mereka. Sebelum itu uqasha tengah aktif shooting untuk drama isteri halal di astro warna. Watak yang di bawa Uqasha sebenarnya bukan calaang calaang watak rupanya.

Drama ini mengisahkan tentang Adella yang meningg4lkn kemewahan hidupnya daripada keluarga kaya dengan berkahwin dengan lelaki pilihannya Zayn lelaki kampung yang miskin.

Watak Uqasha pula sebagai Eyra yang mempunyai rasa cinta kepada suami kawan baiknya sendiri merancang macam macam plan untuk mengg0da dan merampaas Zayn.

Keistimewaan drama kali ini memaparkan watak antagonis dibawa oleh pelakon jelita Uqasha Senrose yang jarang sekali dibawanya dalam drama-drama rantaian. Nazim Othman pula menambahkan kehangatan naratif ‘Isteri Halal’ dengan watak lelaki yang dipenuhi dengan hasad dngki dan cemburu.

Menerusi perkongsian tersebut teruuk sangat watak Eyra ini, menerusi sedutan yang di paparkan banyak scene delete yang tidak di paparkan di tv tetapi tetap di lakonkan

Ramai memberi komen tidak sepatutnya Uqasha melakonkan watak tersebut dan 0ver sangat cara menggodanya. Mungkin ini kali pertama Uqasha memegang watak ini jadi semua menjadi peliik dan tak suka.

Walaubagaimana pun Uqasha sangat hebat berlakon dalam apa jua watak yang di berikan dan Uqasha sangat profesional dalam urusan kerjanya jadi mungkin Uqasha hanya ingin menghidupkan watak pg0da itu dan terpaksa melakonkan semua demi menjayakan drama ini.

Anggap jela Uqasha hanya melakukan tugasnya sebagai pelakon. Apa apa pun drama ini pasti akan memberi auranya tersendiri kan. Semoga Uqasha sentiasa berjaya di dalam apa jua bidang yang di ceburi.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!