Connect with us

Hiburan

“Adoii kesian Wara macam susah nafas”- Netizen

Published

on

8195CE8F BDA4 44D6 BFEC DA468146FA27 Scaled

Alahai budak yang popul4r dek kerana emaknya seorang yang terkenal. Aiswara Nealofa ini seorang yang sangat comel malah sehingga kan ramai yang mahukan wajahnya berkenan dek anak-anak mereka. Bukan sahaja itu malah ramai yang menyukai Wara ini, setiap sahaja perkongsiannya pasti akan disukai oleh ramai yang mengikuti halaman dan laman ig tersebut. Perkongsian tersebut sangat disukai sehingga ada yang menyakat Wara diperkongsian tersebut. Sndat bajunya perkara yang sangat ditkuti oleh para wanita.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Bellaz di kurniakan 4 orang anak dua perempuan manakala 2 lagi lelaki. Anak bongsu Bellaz sering mendapat perhatian netizen sebab Wara atau pangilan manja yang lain Lofa sangat comel macam anak patuung dan gelagat Wara juga membuatkan ramai yang geraam. Wara sangat suka senyum dan gelak.

Screenshot 20230322 192323 Instagram

Mesti akan menjadi tarikkan dan perhatian terhadap perkongsian Wara, apatahlagi jika setiap gambar yang dikongsikan menarik dan mukanya sentiasa menjadi pujaan dan pujian pengikutnya.

Bella juga sentiasa dan selalu juga berkongsikan perkembangan dan setiap aktiviti yang dilakukan pasti menarik. Apatah lagi semua fesyen yang diperagakan oleh Wara semuanya cantik belaka. Menjadi perhatian netizen.

Screenshot 20230322 192330 Instagram

Lihatlah baju yang dipakai Wara, walaupun sndat tapi masih molek dan cantik apatah lagi warnanya sangat menjadi idaman. Dek kerana warnanya menyerlah dan ia sangat bersesuaian dengan Wara. Ditambah pula sanggul seperti hijabista pula.

Wara sering mendapat pujian daripada netizen dan peminat bella sebab gayanya yang bersahaja dan spontan mencuiit hati sesiapa sahaja yang melihatnya. Badannya yang agak deb4b temb4m juga membuatkan ramai yang geraam dengan kecomelan Wara.

Mesti Bella tidak jemu menyolek anaknya malah memberikan pelbagai jenis pakaian terhadap anaknya ini, siapa sahaja yang melihat pasti ger4m dan merasa mahu menjaga anak tersebut.

Screenshot 20230322 192341 Instagram

Walaupun gambar tersebut hanya seketika dan video berdurasi beberapa saat sahaja namun mendapat sukaan sehingga 10 ribu sukaan. Mendapat banyak juga komen daripada netizen.

Lihatlah komen-komen netizen yang sudah selalu memberikan komen pujian dan mengatakan bahawa memang Wara comel semulajadi. Malah ramai juga suka menyakat Wara dan Bella juga terhibur.

8FD66AC3 F899 4892 90CC F250736513AD

 

Alahai baju yang Wara pakai ni sendat di perut kan kesian pula tengok Wara tengah tahan nafas apabila duduk macam itu. Wara seorang baby yang agak debab tembam sudah pasti baju kurung moden cutting fit itu akan sendat dengan dia kan. Comel sangat rupanya apabila bangun berdiri ok je tapi kalau duduk je mesti sendat di perut. Masalah ini bukan terjadi kat Wara sahaja tau sayang ramai juga makcik kakak kakak luar sana yang suka sendat di perut apabila duduk.

B51232D5 BA0A 4BF9 BDE3 D22D7711F593

Wara ni kalau Bella tanya je siapa nak menjaga dalam beberapa hari pasti ramai yang menawarkan diri termasuklah jika menjaga tanpa bayaran. Mesti ramai yang mahu. Ada tu sampai nak pergi cuuliik Wara sebab comel sangat. Tambah pula Wara ataupun pangilan manjanYa lofa ni sangat senang di jaga bagi kenyang ok la dia siap gelak gelak lagi kalau orang ambil video dia.

Sumber: ig muabellaz_kids

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!