Connect with us

Hiburan

“Aliff pandang je Bella menari dengan lelaki lain dpn dia”-Netizen

Published

on

CE144DBA 970A 4143 8CFC 55CACAE07B0C Scaled

Pelakon penyanyi dan isteri kepada selebriti terkenal Aliff Aziz sering mendapat pujian daripada netizen kerana rupa parasnya yang sangat cantiik. Bella Asillah atau lebih mesra dengan sapaan Bella berasal dari sabah memiliki wajah cantiik dan suara merdu satu bonus di dalam kerjayanya sebagai pelakon dan penyanyi.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Bella sebelum ini menyertai pertandingan family dua dan mendapat tempat ketiga di dalam pertandingan tersebut. Sepupu kepad Wany ini juga memiliki bakat tersembunyi iaitu berbakat dalam nyanyian dan juga pandai menari.

6851CC03 709E 43B2 83F2 CB5B7B755C20

Mommy mas idayu juga memuji vokal dan suara bella. Menurut mommy Bella sangat berbakat dan mempunyai vokal yang agak baik. Bella juga mula aktif berlakon di dalam beberapa drama sebelum ini. Lakonan Bella juga mendapat sambutan hangat dari pengarah sehingga dia masih di terima menjadi watak utama.

Ramai yang suka dengan keperibadian Bella yang sangat lembut sopan dan horm4ti suaminya Aliff. Bella antara wanita yang pernah di uji atas kecuraangan suaminya sendiri sebelum ini berkali kali curaang akhirnya mereka berceraai dan rujuuk kembali dengan perubahan yang baru Aliff Aziz.

A20669D7 7CCD 46AB A699 D214438845D1

Bella juga seorang wanita yang sangat kuat turut menjadi idola para isteri di luar sana. Bukan senang seorang wanita ingin move on daripada masa lalu yang sangat memeriitkan di curaangi berkali kali.

Semua sedia maklum Bella juga memberitahu media yang artis baru berlakon di drama yang tengah di mainkan d tv memberitahu dia tersuuka Aliff.

Sangat tidak logiik kan tetapi tetap di terima dengan baik oleh Bella tetap setia mempercayai suaminya Aliff. Bella juga nampak sangat tenang. Ada juga netizen yang berpendapat ini hanya gimiik drama baru tetapi ada juga yang menyatakan Aliff hensem sesiapa sahaja akan terpikaat.

Menerusi perkongsian daripada instagram founder terkenal dia berkongsi videonya menghadiri majlis hari lahir Bella. Meriah majlis tersebut tetapi ada sesuatu yang menarik perhatian netizen.

907EA418 DAA5 4640 A605 94F51AB297BB

Di mana di dalam video tersebut Bella dengan selambanya berpimpin tangan dengan lelaki dan menari bersama di depan Aliff. Aliff pula hanya pandang dan hanya buat reaksi seperti tiada apa apa berlaku. Tiada ke sedikit perasaan cemburu

0D99A9D8 6CEA 49B4 AF1D BF186FBA5AC0

Tetapi menerusi perkongsian tersebut ternampak sedikit raut wajah Aliff seperti berubah jadi keruh selepas dia ketawa setelah di sakat temannya.

Kemudian kembali termenung dan juga terus menonton. Bella nampak di pimpin oleh seorang lelaki ke depan dan seterusnya menari bersama di samping menari yang lain. Adakah ini kejutan yang ingin di persembahkan oleh Bella ataupun hanya sekadar hiburan untuk majlisnya.

DFA0A446 C2E6 4799 A3CE ECB620C13DB2

Ramai yang kecaam Bella tetapi jika di lihat dari segi lakonan Aliff bersama her0in terbaru tu kemain bersentuhan semuanya kemain romantik dan sangat lah manja lebih daripada suami isteri kan. Jadi tidak perlu kita maaraah bella sahaja di dalam hal ini kan.

7C9A2664 61B6 43EE B2D2 782D41C5B42E

Apa apa pun masalah mereka dan cara mereka kita tidak harus memberi apa jua teguran ataupun kcaman lebih baik hanya mendoakan yang terbaik buat mereka. Sudah tentu Aliff mampu membimbing perkahwinannya bersama Bella hingga ke syurga insyaAllah. Semoga rumahtangga Bella dan Alif sentiasa di lindungi.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!