Connect with us

Hiburan

“Lepas mkn cuci tangan, nti tangan osaak”- Netizen

Published

on

Picsart 23 03 21 18 23 39 469 Scaled

Memang seronok melihat anak Sharnaaz iaitu Jebat Jayden, sentiasa kemas dan teratur, malah berbudi bahasa ketika bertutur. Seronok melihat cara babahnya berkomunikasi dengan anaknya, malah mereka mempunyai ajaran yang baik dan bagus. Itu yang menarik dan uniknya mereka menjadi tatapan netizen. Melihat perkongsian ini pun ada yang tersentuh hatinya. Kenapa agaknya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Jebat juga kelihatan manis sahaja ketika bersama dengan Sharnaaz, bukan apa, jika bersama maminya ia akan kelihatan seperti sangat matang. Begitu juga bersama babahnya, sangat manja dan dapat dilihat beliau sangat disayangi dan penuh kasih sayang.

Screenshot 20230321 181850 Instagram

Jebat bersama Sharnaaz sedang makan sambil bersembang-sembang. Yang seronoknya melihat dan mendengar keletah Jebat yang selalu diusik babahnya. Malah loghat Penang juga terlihat dan ia membuatkan Jebat kelihatan sangat comel dan matang.

Jebat kelihatan sangat gembira ketika bersama dengan babahnya, meskipun video berdurasi sekejap tapi ramai yang memahami bahawa suasana tersebut sangat bahgia dan mengembirakan daripada re4ksi wajah Jebat sudah tahu keikhlasan senyumannya.

Screenshot 20230321 181857 Instagram

Lihatlah suapan yang Jebat suap, sangat faham bahawa kenangan makan bersama seorang ayah yang penyanyang dan pengasih seperti Sharnaaz pasti akan dihargai setiap saat bersamanya apatah lagi jika mereka kurang waktu bersama.

Hanya dengan berkongsikan video makan bersama anak tungg4lnya itu, Sharnaaz mendapat sukaan sehingga lebih 18 ribu sukaan dan hampir 300 komen diberikan. Walaupun hanya sedemikian video nya namun setiap mata yang mempunyai hati dan perasaan pasti akan seb4k dan akan faham sifat kasih sayang yang ada dalam video itu.

Screenshot 20230321 181909 Instagram

Mana tidak tump4hnya kuah kalau tak ke nasi, perumpamaan ini boleh diguna pakai buat anak beranak ini dek kerana apa sahaja yang baik semuanya Jebat akan ikut dan turut, malah semangat juang pun Jebat ada menerusi Sharnaaz sendiri.

Pelbagai komen yang mengatakan bahawa mereka berminat dengan anak beranak ini dan setiap perkongsian anak beranak ini mesti nampak ‘humble’ dan sangat selesa. Pelbagai lagi komen netizen, ini antaranya.

12F9EDCF 30D4 4DEA 8351 AB1D2800932E

Sharnaaz sentiasa dianggap setia dan seorang dud4 hangat dipasaran, meskipun sudah lama mendud4 namun belum masanya beliau berkahwin dan masih kekal fokus pada kerjaya dan anaknya Jebat Jayden. Ramai yang suruh Jebat pksa babanya kahwin cepat cepat supaya ada mommy baru yang teman daddy kan.

Sumber: ig sharnaazahmad

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!