Connect with us

Hiburan

“Dari dulu lagi memang minat fesyen ala2 aliien”-Netizen

Published

on

512A5935 5BBE 4243 B841 FD84DF7ED842 Scaled

Tidak dapat dinafikan bahawa penyanyi terkenal tanah air, Aina Abdul selalu saja menjadi pilihan hati ramai. Dek kerana bakat yang beliau ada, serta gayanya yang tersendiri. Rasanya, semua sudah cukup mengenali penyanyi terkenal ini. Beliau baru-baru ini, baru saja memenangi Ajl dan memegang title juara untuk anugerah juara lagu. Aina yang kita kenal juga seorang yang sangat soft spoken baik hati dan tidak smb0ng. Aina melayan semua peminatnya dengan baik dan paling penting manja Aina ni ramai yang suka. Manja natural serta sopan.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Aina baru saja membuat konsert. Siapa je tak excited untuk pergi ke konsert beliau. Lagu-lagunya semua sangat bermakna dan mempunyai maksud yang tersendiri. Hebat sangat orangnya, vokal suara, fesyen dan bakatnya sangat hebat. Kagum dengan anak muda.

8FB56F0B 9BBE 4604 B52F EF0FF9566308

 

Setiap kali Konsert Aina akan diadakan dengan sangat meriah dah padat. Penuh para penonton di sekeliling nya. Tak pernah tak gempak Aina Abdul ni, dari pintu sampailah dengan stage, penuh dengan para peminatnya. Semua peminat Aina sangat supportive.

Dan seperti biasa, oufit yang digayakan oleh nya sering saja menjadi tumpuan dan bualan ramai. Mana taknya, lain dari yang lain. Bak kata orang “Lady Gaga Malaysia”. Sentiasa gempak dan buat semua orang tertunggu-tunggu dengan outfitnya.

072E1859 4C18 4E57 8026 175871A7A3D5

Sudah menjadi kebiasaan untuk aina mengayakan aufit yang agak unik dan rare. Fesyen Aina juga di katakan seperti penyanyi international kerana berani mengayakan pelbagai bentuk fesyen.

Ramai juga teruja dengan penampilan Aina sudah pasti setiap kali persembahan aina benda pertama yang ramai ternanti nanti adalah aufit aina. Macam mana aina di kenali juga adalah melalui fesyen nya yang agak pelik.

Semestinya nama aina suatu ketika dulu tidak se mengah sekarang tidak popular seperti sekarang. Aina yang kita kenal dulu hanya peserta mentor yang mempunyai bakat besar. Tetapi dari dulu lagi aina sudah minat berpakaian atau berfesyen yang pelik pelik tau.

58A1C4F2 065F 4C45 8C0C C0E278D29466

Menerusi perkongsian video daripada peminat aina dia berkongsi video aina yang dulunya berlakon di dalam sebuah drama yang pernah popular bersama Amira rosli.

Menerusi perkongsian tersebut Aina tampil sebagai kawan Amira yang musliimah, berborak dengan Amira mengenai butiknya tetapi yang menarik perhatian netizen adalah pakaiannya. Ramai yang memberi komen pakai turban tetapi pakai lagi tudung nampak sangat pelik

32E8C980 4F90 403B 8DA1 D9EC7E337216

Tetapi yang pelik itulah Aina. Orang tak pakai tetapi aina dengan yakinnya pakai. Dia mungkin ada prinsip yang ingin di tonjolkan di dalam setiap fesyen yang Aina pakai. Apa apa pun suara Aina padu sangat jadi slow slow Aina untuk mengubah fesyennya kepada gaya yang rare tetapi lebih mature seperti sekarang ini nampak sangat cantiik dan elegent di setiap aufit yang aina pakai.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!