Connect with us

Hiburan

“Si Uyaina pi tambah lagi part air jd kuning tu”- Netizen

Published

on

IMG 20230323 WA0011

Siapa yang tidak kenal dengan semua pengacara rancangan wanita hari ini. Antara yang sering mendapat perhatian adalah Uyaina mungkin kerana popularitinya sebagai seorang pelakon model dan duta turut memberi kesan kepada pengacaraannya di whi. Whi juga rancangan yang sentiasa di sukai wanita kini dan Uyaina nampaknya masih setia menjadi host di rancangan tersebut.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Uyaina juga popular dengan kemahiran dia bercerita ataupun mengulas isu yang di bincangkan mungkin di sebabkan dia graduate daripada jurusan undang undang membuatkan dia lebih petah berkata kata.

Rancangan ini menyajikan pelbagai bentuk ilmu ulasan dan juga perkongsian yg berkait rapat dengan wanita terutamanya isteri dan banyak juga ulasan tentang keluarga dan rumahtangga.

IMG 20230323 WA0006

Rancangan wanita hari ini juga di kegemari para lelaki juga dan kini lebih wanita hari ini lebih terbuka dan banyak isu isu berkait rapat perjalanan rumahtangga perkongsian penyelesaian yang boleh membantu para suami di luar sana menimba ilmu dan pengetahuan.

Tetamu jemputan juga bukan calang caalang ramai terdiri daripada pakar pakar, artis dan juga selebriti terkenal membarisi jemputan setiap hari. Host juga terdiri daripada selebriti yg berpengalaman seperti Uyaina fiza fahrin dan ramai lagi yang pasti akan membuatkan rancangan tersebut tidak boring.

IMG 20230323 WA0008

Selain itu, Fahrin adalah antara satu satunya kumbang di keluarga wanita hari ini dan sangat serasi bersama mana mana host wanita. Jika ada Fahrin pasti lebih berseri rancangan ini kan sebab kebiasaan lelaki akan lebih santai dan lawaak.

Keserasian Uyaina dan Fahrin di dalam mengacara whi sudah seperti adik dan abang. Fahrin pun sangat kelakar melayan gelagat comel Uyaina. Uyaina pun kalau bab menyakat memang nombor satu lah.

Menerusi perkongsiaan daripada instagram whi, beberapa hari lepas di bincang mengenai isu masalah kncing k0tor. Tetapi Fahrin ada berkongsi pengalaman yg melucukan pulak.

Fahrin sempat berkongsi secara live dan mengaku depan semua yang dia pernah kncing di dalam swimming pool. Cerita tersebut telah menyebabkan masing masing gelak besar.

IMG 20230323 WA0010

Uyaina lah orang yang paling teruja sekali gelak dan paling kuat menyakat siap gelak dan cakap tengok tengok kuning je air. Aduhai kelakar betul lah diorang ini. Fahrin lak sporting habis siap membuat pengakuan berani tu.

Alahai ramai je kan yg kncing di dlm kolam sebab malas nak pergi tandas kan. Bukan kanak kanak sahaja golongan ibu ayah pun sambil teman anak main kolam ramai sahaja yang ada tabiat ini kan.

Tetapi tak elok lah kn amalkan sudah pasti akan mencemarkan air kolam tersebut sebab air kolam kan bukan air mengalir seperti air terjuun atau laut.

IMG 20230323 WA0007

Jadi mohon Fahrin insaaf lah kan dari buat tabiat itu lagi. Comel betul lah mereka semua ini saling support each other dn nmpak sgt rapat serasi je mengacara bersama kan. Semoga rancangan wanita hari ini kekal menjadi pilihan nombor satu para wanita di luar sana tidak kira berkerjaya atau suri rumah.

Artikel ini disediakan oleh OH Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!