Connect with us

Hiburan

“Semua kelu bila Tokti keluarkan suara” – Netizen

Published

on

Memang menjadi trend apabila ikutan adegan kemasyarakatan menjadi trend, terkini melihat diperkongsian h0tfm yang menggunakan Tokti sebagai content. Memang menjadi apabila Tokti bersuara apatah lagi suaranya sentiasa merdu dan menjadi pujaan kepada semua orang. Memang menjadi sungguh content tersebut dengan pov nya apabila artis yang menyertai marhaban. Tokti pun sekarang sudah pandai melawak dan mengikuti trend yang terkini.

Mulai 1994, Tokti mula meningkat naik namanya sekali gus mempunyai ramai peminat sehingga sekarang. Namanya menjadi penyanyi nombor satu Malaysia juga sehingga sekarang. Siapa sahaja yang tidak terkedu mendengar suara merdu Tokti.

Tokti sehingga kini tidak menjadi masaalah meskipun pelbagai bakat baru yang tiba. Walaupun babyak bakat baru dan ramai penyanyi baharu muncul, beliau tetap mendapat kerjaya nya dan masih ramai yang mengundangnya. Beliau kekal penyanyi nombor satu Malaysia.

Seronok melihat pelbagai gelagat artis pujaan, kalau macam ni kumpulan marhaban, rasanya memang ramai akan rela menyertai. Malahan bukan sahaja itu, menjadi peminat setia juga mungkin.

Ramai yang terhibur melihat perkongsian video ini dan lihatlah video tersebut. Ramai yang menyukai dan merindui suara lunak Tokti. Mendengar ini sahaja sudah dapat mengub4t kerinduan akan suara Tokti.

Bukan sahaja aplikasi tiktok malah di ig juga turut ramai yang menyokong dan mengikuti Tokti. Malah sehingga kini sudah ramai mengikuti trend itu malah yang baru meminatinya pun ada juga. Semua orang hampir mengikuti trend tersebut.

Mentang Tokti, kalau suara beliau sahaja yang didengari pun takpe lah. Bukan sahaja tetamu yang terkelu ,tuan rumah pun pasti terkelu dan mungkin bangga kerana mungkin akan ramai kunjung tiba dirumahnya kerana adanya Tokti.

Banyak sungguh komen-komen yang baik, apatah lagi mengenai Tokti. Semua tak kisah jika Tokti seorang sahaja yang bersuara dan mendendangkan marhaban itu. Lihatlah pelbagai komen-komen netizen. Antaranya ialah demikian.

Rezeki Tokti memang meluas sehingga sekarang, beliau masih menerima pelbagai jemputan menyanyi, menjadi juri dan banyak lagi jemputan undangan sebagai tetamu. Beliau juga masih menjadi penyanyi nombor satu Malaysia sehingga kini.

Sumber: ig hotfm679

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!