Connect with us

Hiburan

“Baby tu tengah layan watak mak dia” – Netizen

Published

on

Pengalaman yang pelbagai akan membuahkan hasil lakonan yang menajdi-jadi. Bukan sahaja pengalaman yang lama dalam industri lakonan malah bakat yang luar biasa juga akan membiatkan watak apapun akan menjadi nyata.

Begitulah bakat yang ada pada Nabila Huda, suatu nama yang tidak perlu diperkenalkan, kerana bakatnya membuatkan setiap lakonan menjadi nyata sehingga mendapat sokongan sentiasa daripada peminatnya.

Begitulah bakat yang ada pada Nabila Huda, setiap watak apa yang diberikan padanya, pasti akan dibawa dengan baik. Malah hasil lakonannya akan menjadi nyata apatah lagi jika babak mengeluarkan aiirmata.

Babak tersebut agal sedikit sukar apabila perlu mengeluarkan airmaata namun Nabila boleh berlakonkan watak menaangis dengan senang, dan beliau sangat pandai menjiwai watak dengan baik. Seronok melihat setiap lakonannya. Siapa saja yang tidak gemar akan lakonan Nabila.

Nabila Huda yang menjadi pelakon semenjak di usia muda lagi, malah sehingga sekarang beliau berjaya menerpa nama semenjak muda lagi, beliau juga pandai menjadi watak pelbagai. Namun beliau lebih suka watak yang baik.

Lihatlah video yang dikongsikan, mendapat banyak sukaan. Malah bayi yang dipegang oleh Nabila sangat memberikan kerjasama yang baik. Bayi tersebut juga memainkan watak dengan baik seolah memahami watak Nabila.

@abilsuhaimi

Mariam ni isteri seorang nelayan. Suami dia hilang kat laut masa kerja dan masih belum jumpa sampai sekarang. Anak tu lahir masa malam kehilangan suami. Dia ditinggalkan dengan 3 orang anak. Dia seorang ibu yang kuat. Tapi sekuat mana pun dia, rindu tu menyakitkan..😭 #Comingsoon #Gelora #Fyp

♬ original sound – Nabila Huda – Nabila Huda

Nabila yang menjeriit dengan dialog dan watak tersebut yang kehiilangan seorang suami iaitu suami yang bekerja sebagai nelayan, namun bayi tersebut sedikit pun tidak terkejvt dan tidak menaangis pon. Malah turut seperti menjayakan wataknya dengan baik.

Anak siapa agaknya bayi tersebut, seperti telah diasuh. Bayi tersebut sangat faham seolah memahami namun bayi itu masih bayi lagi. Dia tidak mengerti akan lakonan. Namun berikan kerjasama yang baik sehingga ia menjadi bualan di ruangan komen.

Lihatlah pelbagai komen-komen yang diberikan pada ruangan komen di video tersebut. Rata-rata yang berikan komen adalah peminat-peminat Nabila. Semua komen yang baik-baik sahaja. Ini diantara komen netizen.

Nabila merupakan anak kepada Amy Search, dan memang sudah menyanyangi dunia kerjayanya. Dan begitu Nabila juga mempunyai bakat ayahnya iaitu nyanyian. Namun beliau lebih kepada dunia lakonan.

Sumber: tiktok nabilahuda

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!