Connect with us

Hiburan

“Selalu baju lengan senteng ni dak dak jhat”- Netizen

Published

on

F8E0544D 81E5 4945 80FF 7D2FEC3E2ADE Scaled

Siapa yang tidak kenal dengan semua pengacara rancangan wanita hari ini. Antara yang sering mendapat perhatian adalah Uyaina mungkin kerana popularitinya sebagai seorang pelakon model dan duta turut memberi kesan kepada pengacaraannya di whi. Whi juga rancangan yang sentiasa di sukai wanita kini dan Uyaina nampaknya masih setia menjadi host di rancangan tersebut dan sering memberi reaksi spontan yang agak kelakar ketika live whi.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Rancangan ini menyajikan pelbagai bentuk ilmu ulasan dan juga perkongsian yang berkait rapat dengan wanita terutamanya isteri dan banyak juga ulasan tentang keluarga dan rumahtangga.

 

C5176422 FE30 4D25 97CC 87AA21F8D461

Rancangan wanita hari ini juga di kegemari para lelaki juga dan kini lebih wanita hari ini lebih terbuka dan banyak isu isu berkait rapat perjalanan rumahtangga perkongsian penyelesaian yang boleh membantu para suami di luar sana menimba ilmu dan pengetahuan.

Tetamu jemputan juga bukan calang calang ramai terdiri daripada pakar pakar, artis dan juga selebriti terkenal membarisi jemputan setiap hari. Host juga terdiri daripada selebriti yang berpengalaman seperti Uyaina fiza fahrin dan ramai lagi yang pasti akan membuatkan rancangan tersebut tidak boring.

E73582BE BB12 47BA 89FA 3E6E8FDAFB06

Selain itu, Fahrin adalah antara satu satunya kumbang di keluarga wanita hari ini dan sangat serasi bersama mana mana host wanita. Jika ada Fahrin pasti lebih berseri rancangan ini kan sebab kebiasaan lelaki akan lebih santai dan lawaak.

Menerusi perkongsian daripada instagram Uyaina dia berkongsi mengenai program kembali ke sekolah yang di anjurkan whi di tv3 semalam. Uyaina sangat cantik dan sopan memakai pakaian seragam sekolah ketika mengacara dan juga ada juga lakonan daripada host host lain juga.

Semua nampak sangat comel dan sempoi dengan berbaju sekolah dan bergaya dengan cara dan karakter masing masing. Uyaina walaupun memakai tudung tetap nampak gns sebab dia pakai lengan senteng. Manakala Fiza nampak sangat comel dengan pakaian ala ala sekolah international dan pengawas itu rupanya kaki report ni.

1C4B9C51 D3CE 4561 85CB 676553B06A03

Manakala Fahrin pulak nampak seperti pelajar yang skema dan baik baik tetapi rupanya smseng acah acah kapla low council dan memperkenalkan namanya kahaak aduhai kelakar betul diorang semua ini kan.

Ramai yang memberi komen yang baik dan menyatakan sangat terhibur dengan lakonan mereka dan pengacaraan mereka semua. Semua nampak happening apabila menari dengan baju sekolah.

9074C0EB 4898 463B BB61 DB959933D014

Comel betul lah mereka semua ini saling support each other dan nampak sangat rapat serasi je mengacara bersama kan. Kalau korang nak dengar pengalaman diorang semua yang plinv lucu di sekolah korang boleh pergi tengok kat tiktok whi. Semoga rancangan wanita hari ini kekal menjadi pilihan nombor satu para wanita di luar sana tidak kira berkerjaya atau suri rumah.

Artikel ini disediakan oleh OH Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!