Connect with us

Hiburan

“Ni masak terpaksa sebab mak marah” – Netizen

Published

on

Nabila Huda seorang artis yang sangat disenangi ramai. Beliau sering berkongsikan tentang drama lakonan beliau dan kongsikan tentang rakan sekerja yang selesa berlakon bersama. Kali ini beliau memuatnaik masakkan pula. Kerap juga beliau memuatnaik tentang masakan. Terlihat beliau memasak di dalam set ketika dan sedang memasak membuatkan netizen melihat sikap Nabila.

Melihat Nabila yang seolah buat muka ketika masak itu menarik perhatian netizen, malah mereka menjadi topik bualan diruangan komen. Nabila sahaja yang membuat muka dan dirakam sednag memasak seolah terpaksa.

Tapi memang lawak walaupun Nabila buat muka berlagak namun tetap ramai yang menyukai perkongsian memasaknya malah kelihatan seolah makanan tersebut enak dimakan kerna dimasak oleh air tangan Nabila.

Nabila membuat mimik muka dek kerana beliau sudah lapar, namun terpaksa memasaknya sendiri berikutan kerana sedang berada dalam penggambaran. Ramai menyukai dan merasa terhibur dengan perkongsian yang Nabila kongsikan.

Mimik muka dibuat namun semua terhibur dan menonton perkongsian Nabila sehingga habis video tersebut. Walaupun beliau siibuk dalam bekerja namun tetap rajin masak walaupun sedang lapar.

Nabila memang seorang yang sangat sempoi dan seorang yang sangat berkeyakinan. Malah beliau seorang yang bersikap sangat baik hati dan mudah mesra namaun jangan cari pasal, beliau boleh menjadi lebih ganaz dari disangka.

Ramai yang terhibur dengan perkongsian Nabila. Sehingga hampir 200 komen diberikan kepada perkongsian tersebut dek kerana terhibur dengan gelagat memasak Nabila dan juga mimik muka beliau yang lucu dan kekwat sangat.

Bukan sahaja itu ramai yang membuatkan dialog kepada cara pemasakannya itu. Cara beliau memasak seolah terpaksa, seolah dimar4hi emak dan banyak lagi babak yang lucu. Lihatlah komen netizen semua.

Bukan sahaja cara memasak dengan mimik muka menjadikan perbualan netizen tetapi kecantikkan Nabila yang semula jadi turut menjadi pujian netizen. Sedap juga tengok masakan Nabila. Ramai pulaak terhibur dengan gaya masakan Nabila mana taknya nampak somb0ng sangat macam orang have have yang masak sedangkan masak nasi goreng je pun, aduhai kelakar sangat.

Part last tu sempat lagi buat buat tabur seperti gaya tukang masak terkenal tu gaya tabur dari atas seperti masakan western. Nabila sangat kreatif di setiap content masakannya ada sahaja yang peliik ingin di cuba dan di selitkan di dalam video masakkan nya. Semoga Nabila kekal menjadi dirinya dan berjaya di dalam apa jua bidang yang di ceburi.

Sumber: ig kupu_kupu

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!