Connect with us

Hiburan

“Dah lah menang smlm, hari ni Lisa notice pulak”- Netizen

Published

on

D96A8E19 DB3D 4857 BB67 323FCB8A86F7 Scaled

Blackpink adalah nama yang semua kenal bukan sahaja golongan muda warga emas bahkan kanak kanak juga sangat suka dengan semua lagu lagu Blackpink. Tambahan pula penyanyi group blackpink semua cantik cantik dan sksi sangat lincaah menari. Ramai yang pasti mengeluupar teruuja dapat tengok blackpink secara live. Semua lagu dari kumpulan yang berasal korea ini adalah rancak dan fast menghiburkan sesiapa sahaja yang mendengarnya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Blackpink juga menjadi kegiilaan seluruuh dunia, sebut sahaja blackpink pasti semua mengenali lagu lagu mereka. Ramai yang berpendapat tidak sepatutnya kita sokong artis luar negara yang sksi membuat konsert tetapi masih ramai juga yang pendapat itu salah kerana keuniikan yang ada pada lagu lagu blackpink membuatkan ramai suka.

D444D3D6 091C 44B1 B67F 2E133F9ECB19

Tiket untuk ke konsert blackpink yang bertempat di kuala lumpur Malaysia juga minimal atau paling murah RM500 ada juga tiket v1patau vv1p sampai mencecah ribuan seorang.

Ayda Jebat antara artis paling bertuah sekali kerana memiliki tempat vv1p yang di sponser oleh mybootstap tempat Ayda jebat betul betul depan pentas.

CB76936A FCC0 492B A873 2E19928182BF

Ayda Jebat yang baru sahaja di nobatkan sebagai juara The Masker singer Malaysia semalam turut meluahkan rasa syukur dan keterujaan nya dapat berjumpa secara live dengan artis kegemarannya.

Ayda juga menyatakan yang dia bakal mengumumkan berita gembira selepas ini, apa kah berita itu ye adakah dia memenangi pertandingan apa apa lagi ke? Ayda juga sempat merakam video secara dekat dan live bersama lalisa. Menurut Ayda Lisa sangat Cantikk dan cute.

Yang paling mengembirakan Ayda juga Lisa sempat senyum di dalam video nya dan notice Ayda Jebat gerakkan mata nya itu seperti mengucapkan hi kepada semua fuh cantiik.

Lisa juga sedang sibuk membuat persiapan untuk konsert malam ini. Malam ini Ayda Jebat turut membuat live di konsert Blackpink. Ramai yang teruja dan mengucapkan terima kasih kepada Ayda sebab dia berkongsi moment live di konsert tersebuut.

D9E43296 322B 481A 963F 27F8FEB6F597

Ramai yang menyatakan Ayda Jebat sangat beruntung sebab Lisa notice dia bukan semua Lisa nak say hi seperti itu kan. Rezeki Ayda jebat dah lah dapat tiket vv1p duduk depan sekali dapat pulak masuk tanpa beratur ramai. Ramai yang jeles ini.

Ramai juga yang menberi komen pakaian blackpink sangat keterlaluan sampai menampakkan separuh dari bdn mereka. Biasalah artis luar negara kan sebab itula ramai yang suuka kot.

80D455A8 6AA9 4867 83CB 06892E54C1DA

Antara kesemua penyanyi blackpink sudah tentu Lisa antara yang paling cantiik dan yang paling menjadi kegilaan semua. Lisa juga antara penyanyi wanita yang paling cantik di dunia pernah memenangi anugerah. Fuh patutlah cantiik. Semoga mereka semua yang membeli tiket ke konsert blackpink terhibuur dan berpuas hati.

Artikel ini disediakan oleh 0h Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!