Connect with us

Hiburan

“Laari pun cantik hmm” – Netizen

Published

on

Picsart 23 03 04 12 33 12 968 Scaled

Siapa saja yang tidak kenal akan penyangi nombir satu Malaysia Siti Nurhaliza atau kita lebih mesra dengan memanggilnya Tokti. Beliau sangat memberikan inspirasi kepada semua masyarakat Malaysia. Sehingga kini beliau masih mempunyai nama di industri seni malah sering mendapat tawaran undangan sebagai tetamu istimewa. Beliau juga sering mendapat tawaran menyanyi dan kehadirannya sentiasa dinanti oleh semua peminatnya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Bukan sahaja peminat yang dahulu tetapi sehingga kini beliau mempunyai peminat-pinat baharu malah netizen tidak pernah seorang pun yang mengec4m namun sentiasa menyokong kerjayanya.

Screenshot 20230304 122833 Instagram

Melihat perkongsian Tokti, yang sedang sibuk mengatur langkah untuk membuat persembahan, tapi yang menariknya Tokti kelihatan cantik dan menawan walaupun dalam keadaan tergesa-gesa mengejar masa.

Tokti memang sentiasa memberi inspirasi kepada semua peminatnya. Malah laariannya juga ternampak sangat menarik dan ramai yang memuji Tokti sentiasa cantik dan lawa walaupun dalam keadaan apa sekali pun.

Screenshot 20230304 122857 Instagram

Bukan sahaja berlaari malah dalam keadaan kalang kabut menukar pakaian pun wajah Tokti kekal maintain bersahaja dan dia memang awet muda. Semangatnya dapat dilihat dengan kesungguhan dan ia adalah satu sebab beliau berjaya sehingga keharini meskipun beliau telah bergelar seorang yang ternama.

Namun beliau tidak pernah membuang masa begitu sahaja. Sentiasa memastikan masa dengan rakan kerja lain sentiasa on time malah beliau sentiasa menepati masa dengan baik dalam apa jua komsert dan juga persembahan yang di lakukan. Tetapi yang menarik perhatian semua adalah walaupun berlaari tetap cantik dan comel dipandang semua peminatnya.

Screenshot 20230304 122905 Instagram

Menerusi video yang hanya berdurasi seketika rakaman yang sempat dirakam oleh teamnya melihat Tokti berlaari dan terkejar kejar untuk membuat persembahan dan menyalin pakaian, namun video tersebut mendapat tanda sukaan sehingga 15 ribu lebih. Malah komen sehingga hampir 200 komen diberikan.

Komen-komen yang diberikan semuanya adalah yang baik-baik daripada peminat dan netizen. Semuanya memuji dan menyatakan bahawa Tokti kelihatan sentiasa cantik semulajadi.  Banyak lagi komen diruangan komen. Antara komen mereka sedemikian.

IMG 20230304 WA0001

Sudah tentu seorang penyanyi dan penghibur pasti menjaga masanya dengan baik. ini kan Tokti memang seorang yang ternama dan berdisiplin tinggi pasti sentiasa memberi yang terbaik untuk semua peminatnya.

Tokti juga nampak sekarang makin kelakar dan bersahaja ketika berhadapan peminatnya dan teamnya. Jika sesiapa yang mengenal tokti secara dekat tokti nampak sangat bersahaja dan sudah tentu seorang yang sangat lembut dan baik kepada semua orang.

7541BEBE 9167 41A8 BED3 837B2F5DB437

Tokti nampaknya sentiasa aktif membuat konsert untuk menghiburkan peminatnya, sudah pasti ramai yang berebut rebut untuk hadir ke konsertnya walaupun terpaksa bayar dengan bayaran yang agak tinggi tetapi daripada support artis luar negara lebih baik lah kita sokong artis Malaysia kan. Semoga Tokti sentiasa sentiasa berjaya di dalam apa jua bidang yang di ceburi.

Sumber; ig ctdk

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!