Connect with us

Hiburan

“Pegang erat tgn suami Melur, kang melepas pergi sebelah” – Netizen

Published

on

Picsart 23 03 04 08 49 11 089 Scaled

Drama yang dinanti-nantikan oleh semua penonton di rumah dan peminat tegar Anna Jobling dan juga Merqeen. Mereka memang menjadi teruja dan tidak sabar akan melihat drama terbaharu Melur untuk Firdaus 2, kesinambungan sebelum ini Melur untuk Firdaus. Gandingan para pelakon semua hebat-hebat belaka dan pasangan Anna jobling dan juga Merqeen membuatkan ramai tidak keruan menanti drama ini akan ditayangkan tidak lama lagi.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Meskipun drama kali ini lebih tampak menonjol dan lebih menjadi perhatian apatah lagi ramai peminat gandingan pelakon ini mendapat perhatian peminat-peminat mereka. Sehingga membuat halaman untuk nama pasangan ini.

Screenshot 20230304 084428 Instagram

Kali kedua drama ini menampilkan pelakon watak baharu iaitu Farhana, seorang gadi yang bakal menjadi insan ketiga didalam drama tersebut. Ramai yang mahukan mereka bergandingan didalam drama lain.

Itu kerana ramai yang menyatakan bahawa mereka sangat kelihatan serasi apabila bersama berdua. Pasti, akaan ada perancangan sekiranya rezeki kepada mereka. Tidak akan kemana kerana semua artis di industri ini dekat sahaja.

Screenshot 20230304 084552 Instagram

Namun begitu, pasangan yang umpama bercinta ini masih menjadi perhatian peminat-peminat mereka. Sehingga diluar dunia lakonan pun pasangan ini kerap kali mendapat, tawaran yang bersama-sama didalam kerja mereka.

Drama Melur untuk Firdaus 2 pasti akan mendapat tontonan jutaan daripada penonton dek kerana ia adalah permintaan peminat sendiri. Malah drama ini menjadi permintaan daripada penonton dirumah juga.

Screenshot 20230304 084523 Instagram

Yang lebih menariknya adalah drama tersebut akan ditayangkan pada setiap hari bermula 16hb Mac ini. Diharap semua penonton akan menonton dan boleh menghayati semua watak dengan baik dan ambil pengajaran dalam drama itu.

Pelbagai komen yang diberikan kerana mereka tidak sabar menonton drama itu kerana mahu melihat Melur untuk Firdaus, kerana serasian mereka bersama amat tulus dan ikhlas.

Screenshot 20230304 084446 Instagram

Pastinya drama ini akan menjadi jutaan tontonan dan fenomena kedua buat bulan mendatang dek kerana drama yang ditunggu-tunggu oleh semua penonton dan peminat.

Sumber: ig dramasangat

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!