Connect with us

Hiburan

“Jawline lelaki akn nmpk lebih menarik klu ada jambang nipis”- Netizen

Published

on

E6AE5ABA 5CC7 4B54 BE44 20BAB9A354A1 Scaled

Nama Mierul Aiman mula naik sejak dia memenangi juara hero remaja dan memegang watak utama untuk drama high council. Drama projek high council yang di tayangkan setiap sabtu di channel astro menjadi trending lantaran semua pelakon untuk drama ini dari hero remaja. Mereka bukan sahaja memiliki rupa paras yang kacaak tetapi sangat berbakat dalam lakonan. Walaupun masih baru tetapi mereka sangat menjiwai setiap watak yang di lakonkan.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Sedikit info untuk watak yang di bawa Mierul aiman ini dia seorang pelajar yang mempunyai masa silam ketika kecil yang sangat memeriitkan membuatkan dia mengalami banyak tr4uma.

9F722F9B 97E2 47CF BDC2 84C61D0BC380

Banyak lagi watak watak lain yang telah menghidupkan drama ini seperti Naim Daniel, nadhirnasar dan ramai lagi.
Selain itu watak kapla high council yang di lakonkan oleh Amir cukup membuatkan semua penonton berasa seraam dengan riak wajaahnya yang nampak jhat kaki buvli tu.

Sudah tentu watak di dalam drama ini sedikit sebanyak telah menaikkan kerjaya Mierul sebagai seorang selebriti dan seorang pelakon yang sedang h0t di perkatakan dan menjadi kegiillaan para wanita di luar sana.

1111950D A64C 4EE9 973F E956FF7CBFC9

Mierul juga telah mendapat perhatian ramai dek kerana memiliki jawline ataupun rahang lelaki yang sangat macho dan uniik. Rahang ini jarang jarang kita tengok kan bukan semua lelaki di luar sana yang bertuah memiliki rahang ini.

Ramai yang notice Mierul sangat hensem dan nampak jantan kerana memiliki rahang yang agak besar di mukanya. Kalau Mierul buat reaksi marah sikit pasti rahang tersebut akan timbuul. Ada yang suka ada juga yang merasakan seraam.

Tetapi ramai wanita di luar sana mencari lelaki yang berahang macho seperti ini kan, sebab itulah ramai peminat Mierul min perasan ramai perempuan kot.

Mierul juga menjawab tentang isu rahangnya itu adalah satu bold untuk dirinya dan sudah pasti menjadi keunikan pada nya. Selain itu Mierul juga mengulas tentang dia sangat happy dan menghargai peminat yang sangat suka dengan rahangnya dan mengucapkan terima kasih

A55A29FD 3601 4F11 93B9 5BB2D82635F2

Rata rata netizen memberi komen sepatutnya Mierul perlu mengucapkan alhamdulillah ataupun bersyukur kepada pemberia keunikan tersebuut daripada memberi reaksi seperti itu. Tidak mengapa kita anggap sahaja Mierul masih muda dan belum mataang.

Selain itu ada netizen yang memberi pendapat yang sepatutnya rahang lelaki seperti itu haruslah mempunyai jambang nipis bersambung kumiis baru lah hensem

0EAA7A52 D1C2 40DE 9D0F 6C547F8BA9AB

 

Tidak kisah lah apa apa pun pendapat netizen sudah pasti Mierul memiliki kehenseman yang jarang jarang kita jumpa kan. Rahangnya yang nampak seperti itu menambahkan kehenseman pada wajahnya. Ramai yang suka dan ramai juga yang tidak mengemaarkan. Semoga Mierul terus berjaya sebagai seorang pelakon.

Artikel ini disediakan oleh OH Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

kredit: ig urtv official

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!