Connect with us

Hiburan

“Sekali imbas mcm sesuatu terl0ndeh aduii”- Netizen

Published

on

Nadia Brian semestinya terkenal dengan seorang selebriti yang sentiasa h0t. Memiliki raut wajah yang cantiik dan sering berpenampilan sksi. Nadia juga sangat hebat berlakon dan sering membintangi drama sebagai watak utama. Nadia yang ramai kenal juga sentiasa soft spoken dan lembuut.

Baru baru ini Nadia viraal di tiktok dan media sosial mengenai video yang di rakam pekerja kilang pukal itu dan memuat naik video nadia kena tengkiing kak petiir di tempat awam.

Di dalam video tersebut Nadia nampak sangat tidak selesa dengan tindakan kak petiir yang tiba tiba menengkiingnya di depan ramai hanya untuk sebuag content.

Nadia juga sangat tkjut tetapi masih tenang dengan reaksi boleh tersenyum melayan karenah kak petiir dan menjawab dengan baiik soalan kak petiir.

Video tersebut telah tular dan Sangat memaaluukn Nadia, Nadia juga memaklumkan media yang tidak sepatutnya dia di perlakukan seperti itu dan seharusnya Kak petiir meminta izinnya dahulu sebelum membuat content dan memuat naik di laman sosial.

Nadia juga berapa kali memaklumkan yang nama yang di tulis dan di sebut kak petiir adalah salah dia bukan nadia ibrahim. Nadia juga meminta Kak petiir membuat maaf secara terbuka kepadanya.

Anugerah drama sangat yang sedang berlangsung di tv3 memaparkan pelbagai anugerah untuk menghargai bakat seni pelakon pelakon dan pengarah tanah air. Ramai artis yang turut hadir memeriahkan dengan pelbagai jenis fesyen. Tema kali ini adalah putih dan hitam.

Begitu juga buat Nadia Brian yang tampil di red karpet dengan fesyen yang agak peliik tetapi rare. Peliik itu lah yang lebih menaikkan sesuatu kan.

Nadia juga nampak sangat yakin berjalan di red carpet dengan fesyen yang di bawanya itu. Ramain yang memberi komen nampak aneh fesyen tersebuut kerana sekali imbas nampak seperti kain terl0ndeh.

Ramai juga berpendapat di komen yang renda di bawah itu nampak peliik dan lebih elok kain hitam di bawah tidak perlu ada. Tetapi jika tiada kain bawah itu memang terlebbih sksi pulak kan. Baju Nadia tersebuut sememangnya mengikut tema kerana atas putiih bawah hitam memang letuup dah.

 

Apa apa pun komen netizen semestinya kita sebagai rakyat malaysia harus support sesama kita untuk perbaiki diri lebih baik. Mana tahu kan Nadia akan di beri hidayah selepas ini untuk berhijaab dan lebih cantik dengan penampilan barunya nanti. Sama sama kita doakan yang terbaik. Semoga Nadia brian sentiasa berjaya dalam apa jua bidang yang di ceburi.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

 

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!