Connect with us

Hiburan

“Jangan s0ndol laki saya sudah”- Ayda Jebat

Published

on

3986B1FF 9D48 40DF 922E ABFEB69C681C Scaled

Ayda Jebat memiliki bakat yang luar biasa di dalam industri seni. Ayda yang kita kenal sangat aktif menjadi duta produk ternama di Malaysia dan juga luar negara. Ayda juga sangat berbakat dan hebat berlakon di samping hebat menyanyi. Ayda baru sahaja menyertai pertandingan menyanyi family duo bersama adiknya Fyna dan mendapat tempat yang kedua. Tiada siapa sangka dalam masa yang sama Ayda juga menyertai the masker singer Malaysia musim ini.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Untuk pertandingan The masker singer malaysia Ayda Jebat di nobatkan sebagai juara yang memakai topeng betta fish. Ayda di katakan bijak menyembunyikan suaranya dengan pelbagai retak, sampaikan juri tidak dapat meneka Beta fish adalah Ayda Jebat.

707C9EA7 671A 4AD0 8F73 2AD4F9603431

Cara nyayian Ayda juga nampak sangat profesional dan juga mantap dari segi vokal dan juga suara. Ramai yang terkejut apabila Ayda Jebat adalah Beta Fish di nobatkan juara untuk musim kali ini.

Para juri juga turut terkejut dan tidak menyangka kerana rata rata ramai yang meneka erni, Nikki dan artis artis yang memiliki vokal yang power. Ramai juga tidak menyangka Ayda Jebat adalah Betta Fish kerana vokal terlalu hebat. Netizen juga berpendapat yang Betta Fish sangat sesuai dengan Ayda yang sangat linc4h aktif dan comel.

B8EE5A91 B1D0 4C8C B1D9 FA84E6AB7495

Comel je Ayda bila jadi Betta Fish karakter Betta Fish sangat sesuai dengan dia. Part ketika Dato Ac umumkan betta fish sebagai juara Ayda terduduk dan sangat sedih. Yela semua tahu macam mana penat dan strugglenya sesebuah pertandingan itu dan sudah pasti Betta Fish akan meningg4lkn kenangan paling terindah buat Ayda.

Ayda sememengnya layak bergelar juara sebab dia sangat kosisten setiap minggu memberi persembahan terbaik. Walaupun tidak menang family duo rezeki sudah tertulis di The masker singer Malaysia. Ayda berjaya menewaaskan artis artis hebat. Syamel mendapat tempat kedua dan Hanbul mendapat tempat ketiga.

Adiknya fyna juga sebelum ini di kaitkan dengan isu perampaas dan pny0ndol dek kerana berjaya menjadi isteri numbor dua jurulatih terkenal tanah air.

Menerusi perkongsian instagram tv3 mereka menyuruh Ayda dan fyna membuat filter tiktok untuk watak yang sesuai ternyata watak yang sesuai buat mereka adalah pny0ndol.

9424792F FAE5 467E B0C9 94B08E18CE41

Fyna dan Ayda terus dengan muka selamba buat terkjut dan Fyna nampak menari nari happy dengan watak tersebuut. Atda juga sempat bergurau kepada adiknya watak itu sangat sesuai untuk adik. Kakak pun support tu kan. Ayda juga sempat berpesan jangan meny0ndol suami saya dah lah.

B777428F C0D8 49AB 8E9E 0C48FD6DED01

Rata rata netizen sangat pnas dan tidak menyukai reaksi spontan Fyna nampak seperti bangga menjadi pny0ndol.

Macam mana percintaan mereka berdua juga di rahsiakan Fyna mahupun Ayda jebat sendiri tup tup Fyna sudah pun menjadi isteri kedua kepada jurulatih tersebut ketika mereka masih berentak di dalam pertandingan family duo. Netizen juga turut pns dan melabelkan fyna adalah sebagai pny0ndol. Tempias kemarahan itu terkena juga kepada kakaknya Ayda jebat.

1084DA4D 9FC6 48FC B8BA CC01113FCCAA

Fyna juga sangat berbakat di dalam nyanyian dan memiliki suara yang sangat hebat di pertandingan family duo sebelum ini. Sayangnya Berbakat dan ada rupa tetapi tpksa menempuh pelbagai t0mahan netizen dek kerana keputusannya menjadi isteri kedua.

84672710 25E9 4E25 B270 90AF393CB46E

Ayda dan Fyna sememangnya seorang yang sangat komited dengan segala kerja yang di berikan kepadanya, apabila berlakon Ayda akan cuba menjiwai sepenuhnya watak yang di berikan. Jika di dalam pertandingan memang nampak Ayda work hard sehingga ke final.

AB45C833 6BA4 4AAB 9668 3727BE2C4C2F

Ayda bukan sahaja cantiik tetapi memiliki bakat yang terbukti luar biasa. Ayda juga nampak sangat bahagia di samping Nabil dan anak perempuannya. Memiliki seorang suami yang sangat supportive juga punca kejayaan sebenar seorang isteri. Semoga Ayda Jebat berjaya dalam semua bidang yang di ceburi.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!