Connect with us

Hiburan

“Jangan s0ndol laki saya sudah”- Ayda Jebat

Published

on

Ayda Jebat memiliki bakat yang luar biasa di dalam industri seni. Ayda yang kita kenal sangat aktif menjadi duta produk ternama di Malaysia dan juga luar negara. Ayda juga sangat berbakat dan hebat berlakon di samping hebat menyanyi. Ayda baru sahaja menyertai pertandingan menyanyi family duo bersama adiknya Fyna dan mendapat tempat yang kedua. Tiada siapa sangka dalam masa yang sama Ayda juga menyertai the masker singer Malaysia musim ini.

Untuk pertandingan The masker singer malaysia Ayda Jebat di nobatkan sebagai juara yang memakai topeng betta fish. Ayda di katakan bijak menyembunyikan suaranya dengan pelbagai retak, sampaikan juri tidak dapat meneka Beta fish adalah Ayda Jebat.

Cara nyayian Ayda juga nampak sangat profesional dan juga mantap dari segi vokal dan juga suara. Ramai yang terkejut apabila Ayda Jebat adalah Beta Fish di nobatkan juara untuk musim kali ini.

Para juri juga turut terkejut dan tidak menyangka kerana rata rata ramai yang meneka erni, Nikki dan artis artis yang memiliki vokal yang power. Ramai juga tidak menyangka Ayda Jebat adalah Betta Fish kerana vokal terlalu hebat. Netizen juga berpendapat yang Betta Fish sangat sesuai dengan Ayda yang sangat linc4h aktif dan comel.

Comel je Ayda bila jadi Betta Fish karakter Betta Fish sangat sesuai dengan dia. Part ketika Dato Ac umumkan betta fish sebagai juara Ayda terduduk dan sangat sedih. Yela semua tahu macam mana penat dan strugglenya sesebuah pertandingan itu dan sudah pasti Betta Fish akan meningg4lkn kenangan paling terindah buat Ayda.

Ayda sememengnya layak bergelar juara sebab dia sangat kosisten setiap minggu memberi persembahan terbaik. Walaupun tidak menang family duo rezeki sudah tertulis di The masker singer Malaysia. Ayda berjaya menewaaskan artis artis hebat. Syamel mendapat tempat kedua dan Hanbul mendapat tempat ketiga.

Adiknya fyna juga sebelum ini di kaitkan dengan isu perampaas dan pny0ndol dek kerana berjaya menjadi isteri numbor dua jurulatih terkenal tanah air.

Menerusi perkongsian instagram tv3 mereka menyuruh Ayda dan fyna membuat filter tiktok untuk watak yang sesuai ternyata watak yang sesuai buat mereka adalah pny0ndol.

Fyna dan Ayda terus dengan muka selamba buat terkjut dan Fyna nampak menari nari happy dengan watak tersebuut. Atda juga sempat bergurau kepada adiknya watak itu sangat sesuai untuk adik. Kakak pun support tu kan. Ayda juga sempat berpesan jangan meny0ndol suami saya dah lah.

Rata rata netizen sangat pnas dan tidak menyukai reaksi spontan Fyna nampak seperti bangga menjadi pny0ndol.

Macam mana percintaan mereka berdua juga di rahsiakan Fyna mahupun Ayda jebat sendiri tup tup Fyna sudah pun menjadi isteri kedua kepada jurulatih tersebut ketika mereka masih berentak di dalam pertandingan family duo. Netizen juga turut pns dan melabelkan fyna adalah sebagai pny0ndol. Tempias kemarahan itu terkena juga kepada kakaknya Ayda jebat.

Fyna juga sangat berbakat di dalam nyanyian dan memiliki suara yang sangat hebat di pertandingan family duo sebelum ini. Sayangnya Berbakat dan ada rupa tetapi tpksa menempuh pelbagai t0mahan netizen dek kerana keputusannya menjadi isteri kedua.

Ayda dan Fyna sememangnya seorang yang sangat komited dengan segala kerja yang di berikan kepadanya, apabila berlakon Ayda akan cuba menjiwai sepenuhnya watak yang di berikan. Jika di dalam pertandingan memang nampak Ayda work hard sehingga ke final.

Ayda bukan sahaja cantiik tetapi memiliki bakat yang terbukti luar biasa. Ayda juga nampak sangat bahagia di samping Nabil dan anak perempuannya. Memiliki seorang suami yang sangat supportive juga punca kejayaan sebenar seorang isteri. Semoga Ayda Jebat berjaya dalam semua bidang yang di ceburi.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!