Connect with us

Hiburan

“J4ri dia tu zikir, super duper cute”-Netizen

Published

on

Jebat Jayden anak selebriti terkenal Sharnaaz Ahmad dengan bekas isterinya Nabila sering viiral dengan gelagat gelagat comelnya sehinggakan ramai peminat Jebat sering menantikan video daripada Nabila ataupun Sharnaaz bersama Jebat. Walaupun Sharnaaz dan Nabila sudah lama berceraai namun hubungan mereka berdua nampak sangat baik sebagai kawan.

Nabila juga sering memberi komen dan membalas komen Sharnaaz di instagram. Hubungan yang baik ini juga turut mempengruhi perkembangan anak mereka Jebat. Jebat nampak sangat aktif dan membesar menjadi kanak kanak yang ceria seperti kanak kanak lain yang mempunyai hidup yang lengkap setiap hari bersama ibu bapa.

Jebat yang kita kenal seorang yang sangat kelakar dan ceria. Jebat juga banyak bakat terpendam tau, yelah anak sharnaaz Ahmad kan sudah semestinya berbakat besar seperti shahnaz juga.

Jebat nampak pandai berdrama ataupun berlakon kadang kadang sikap Jebat yang kelakar itu nampak banyak terikut babanya.

Baru baru ini Nabila membawa anak kesayangannya pergi menunaikan umrah bersama sama keluarganya. Mereka sangat happy di sana dan Jebat nampak sering mengikut Nabila membuat ibadah.

Nabila juga meluahkan perasaan syukurnya kerana dia bernasar ingin membawa Jebat ke tanah suci. Jebat juga di lihat rajin bersolat dan berzikir. Bagus betul ajaran agama yang di pupukkan Nabila kepada anaknya.

Rata rata netizen juga meluahkan perasaan gembira melihat Jebat yang sangat bijak soal agama teruja tengok j4ri tu duduk kira zikiir dan berpendapat jebat sangat kelakar dan banyak cara Jebat ikut babanya.

Menerusi perkongsiaan tersebut juga Nabila berkongsi nama penuh jebat tetapi yang aneh kenapa tiada Shaznaaz ahmad tetapi Jebat Jayden Ahmad sahaje sedangkan nama Shaznaaz kan Sharnaaz Ahmad bin Basir Ahmad. Mungkin Nabila terlupa ataupu tertypo.

Bukan senang untuk handle kanak kanak yang aktif. Tetapi kanak kanak yang mindanya sentiasa berkembang sememangnya akan membesar dengan baik dan sentiasa aktif petah bercakap. Semoga Jebat Jayden menjadi anak kebanggaan ibu dan baba anak soleh untuk ibu baba.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!