Connect with us

Hiburan

“Dua dua awet muda” – Netizen

Published

on

Kecantikan yang semula jadi adalah yang paling beruntung apabila memiliki kecantikan yang tidak perluk4n sebarang tambahan solekkan apatah lagi jika sudah berusia. Melihat perkongsian Maria beliau memuat naik gambar ibunda yang tercinta sempena hari lahirnya. Maka ramai peminat dan netizen memberikan pendapat dan pandangan bahawa kecantikkan mak dan anak ini sangat semulajadi.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Memang benar jika perolehi kecantikkan semulajadi adalah suatu keunikkan yang bertuah. Apatah lagi mereka mengamalkan pemakanan yang sihat serta mempunyai pelbagai petua-petua pada masa dahulu yang diguna pakai sehingga kini.

Maria Farida memang dikenali dengan awet mudanya malah tidak disangka apabila melihat gambar beliau bersama ibunda yang tercinta, rupanya emaknya juga seorang yang cantik rupawan.

Begitulah rupanya sama cantik sama padan malah aslinya wajah mereka seumpama adik dan kakak. Emaknya turut saling tak tump4h iras wajah Maria dan pada masa muda seakan wajah anaknya itu.

Kelihatan sangat mesra dan perhubungan anak dan mak sangat akrab. Ia dapat dilihat melalui gambar yang dikongsikan. Dan juga melalui ucapan kapsyen Maria kepada emaknya.

Maria memang telah lama menceburi dunia seni dengan sokongan ibubapanya. Sehingga kini masih ditawar dengan pelbagai drama dan pelbagai watak yang lama dan baharu. Murah rezeki beliau.

Pelbagai komen yang diberikan kepada perkongsian ini dengan menyatakan selamat ulangtahun kepada emak Maria. Malah ramai juga peminat memuji kecantikkan kedua anak beranak ini.

Antara komen-komen mereka adalah sedemikian malah mereka juga sangat menyukai dan memuji kecantikan semulajadi Maria Farida dan emaknya. Seakan awet muda dan juga iras mak beliau seiras dengan Sharifah Aina pun ada juga.

Selamat ulangtahun kepada emak Maria Farida. Sentiasa awet muda dan semoga sentiasa bahagia bersama anak-anak. Ramai nak tahu rahsia awet muda dua anak beranak ni. Apa rahsianya agaknya. Patutlah Maria cantiik rupanya emaknya lagi cantiik dan nampak lagi lembut dan manis.

Ramai pelakon veteren seumur dengan Maria tetapi nampak sangat ketara dengan Maria. Maria Farida yang kita kenal dari dulu sampai sekarang sangat cantiik dan tak tua tua putiih dan memiliki badan yang juga maintain sliim. maria juga sangat hebat berlakon di dalam drama dan sangat sesuai berlakon menjadi ibu ibu kaya di dalam drama kan. Semoga Maria sentiasa maintain muda dan kongsikan rahsia awet mudanya.

Sumber: ig mariafarida

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!