Connect with us

Hiburan

“Sedihnya 16 thn berlakon ni baru first anugerah dpt”- Netizen

Published

on

Anugerah drama sangat yang berlangsung di tv 3 semalam sangat meriah dengan kehadiran artis artis popular dengan pelbagai fesyen dan penampilan yang cantiik cantiik dan segak. Tema untuk anugerah drama sangat ini juga adalah hitam putih. Jadi sudah tentu masing masing kelihatan sangat elegent dengan warna tersebut. Anugerah ini juga telah di serikan dengan persembahan daripada penyanyi otai dan penyanyi baru.

Sangat meriah dengan pembukaan daripada stacy di teruskan dengan bbnu dari family duo dan lain lain persembahan dan di rancakkan dengan ratu balada kita Misha omar bergandingan dengan Erni dan Liza hanim.

Gadingan pengacara yang bukan calang calang Sherry dan juga Shiera. Walaupun mula mula nampak shiera seperti sangat kekok menjadi host tetapi rupanya Shiera nampak sangat kelakar bila bergandingan dengan Sherry.

Sherry juga nampak bijak mengatur langkah untuk membuatkan majlis tidak bosan. Selain itu penyampai anugerah juga bukan sebarangan. Dato Rosyam Nor sendiri yang menyampaikan drama paling terbaik di penghujung majlis.

Ramai juga yang nampak seperti terkejut dengan kemenangan secara terus menerus drama Melur untuk firdaus nampaknya ramai juga yang meminati anna kan.

Yela dah lah cantiik baik dan pandai sangat berlakon siapa yang tidak suka kan. Anna juga memenangi anugerah pelakon wanita paling popular yang mendapat banyak undian daripada peminat.

Selain itu, sesuatu yang sangat menyedihkan dan menjadi moment yang harus di kenang oleh semua. Anugerah pelakon wanita terbaik di menangi oleh Ummi Nazeera. Ramai yang happy dan semestinya Ummi sangat layak memenangi anugerah ini

Bakat Ummi sememangnya tidak dapat di sangkal lagi kerana ramai berpendapat lakonan ummi sangat luar biasa hebat untuk drama risik pada hati yang tulaar beberapa bulan lepas.

Ketika menerima anugerah ummi sempat meluah selama 16 tahun berlakon ini anugerah pertama dia. Ummi sangat hebat berlakon kan kenapa tiada yang angkat dia sebagai pelakon paling terbaik sebelum ini.

Ramai yang teruja dengan kemenangan ummi dan sedih lama ummi tunggu untuk dapat anugerah baru sahaja dapat untuk kali ini. Selain itu ramai juga yang geram dengan pereka baju ummi kenapa buat baju tak siap bagi ummi pakai ambil anugerah.

Baju ummi di katakan asyik tercabut ketika di red carpet dan juga ketika ingin naik mengambil anugerah ummi terpaksa minta suaminya pinkan bajunya dahulu sebelum naik dan itu berlaku secara live dan sudah tentu memalukn ummi kan.

16 tahun ummi tunggu saat ini kenapalah baju itu buat spoil je. Harap Ummi ok ok sahaja sebab nampak raut wajah ummi sangat tenang dan langsung tak mengelabah. Suami pula sangat lah sweet asyik betulkan baju isteri je bagus sangat dapat suami yang sangat memahami.

Mungkin Ummi tenang dengan situasi itu sebab suaminya sentiasa di sisi dan sentiasa menyokong kerjaya seninya. Ummi sangat berbak4r di dalam setiap watak yang di berikan semoga Ummi sentiasa berkarya dan sentiasa menjadi her0in nombor satu pilihan rakyat malaysia. Pilih sebab bakat bukan sebab cantiik semata mata kan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

 

 

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!