Connect with us

Hiburan

“Hai Lisa ehhh Ayda”- Netizen

Published

on

410CEA76 2CE9 477E B301 C8150AA1BF71 Scaled

Blackpink adalah nama yang pasti semua kenal bukan sahaja golongan muda warga emas bahkan kanak kanak juga sangat suka dengan semua lagu lagu Blackpink. Tambahan pula penyanyi group blackpink semua cantik cantik dan sksi sangat lincaah menari. Ramai yang pasti mengeluupar teruuja dapat tengok blackpink secara live. Semua lagu dari kumpulan yang berasal korea ini adalah rancak dan fast menghiburkan sesiapa sahaja yang mendengarnya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Blackpink juga menjadi kegiilaan seluruuh dunia, semua penyanyi blackpink mempunyai fans masing masing tetapi yang paling menjadi kegiilaan semua adalah Lisa. Lalisa juga sangat cute dan cantiik dia antara artis paling cantiik di dunia.

940AEF63 8932 4527 9BB5 C1F3CC1E1F72

Selebriti terkenal Ayda Jebat juga memiliki bakat yang luar biasa di dalam industri seni. Ayda yang kita kenal sangat aktif menjadi duta produk ternama di Malaysia dan juga luar negara. Ayda juga sangat berbakat dan hebat berlakon di samping hebat menyanyi.

Ayda baru sahaja menyertai pertandingan menyanyi family duo bersama adiknya dan mendapat tempat yang kedua. Tiada siapa sangka dalam masa yang sama Ayda juga menyertai the masker singer Malaysia musim ini dan telah di nobatkan sebagai juara.

BA2E3E7B 57C8 4C4B 835B 49431685DFC0

Ayda di katakan bijak menyembunyikan suaranya dengan pelbagai retak, sampaikan juri tidak dapat meneka Beta fish adalah Ayda Jebat. Cara nyayian Ayda juga nampak sangat profesional dan juga mantap dari segi vokal dan juga suara.

Ramai juga tidak menyangka kehebatan vokal Ayda dan ada sesetengah netizen yang masig tidak puas hati dengan bakat Ayda Jebat. Ayda juga nampak sangat banyak improvement dari segi teknik nyanyian dan juga vokal.

Menerusi perkongsian terbaharu Ayda di instagramnya Ayda memuat naik video dia sebelum dan selepas makeup. Makeup look yang Ayda buat tersebut ramai yang puji Ayda nampak sangat cute dan cntiik. Makeup look itu membuatkan wajah Ayda nampak iras iras Lisa blckpink.

 

Ramai juga peminat Ayda yang confius siap panggil Ayda Lisa lagi. Mungkin makeup tersebut seperti korea look sebab itulah nampak sebijik penyanyi korea kot. Tetapi part mana ye yang sama dengan Lisa mungkin part gaya rambut sahaja kot. Apa pula pendapat korang

505F3367 2099 4A98 ABDF CBDBC5CC3A22

Ayda sememangnya seorang yang sangat komited dengan segala kerja yang di berikan kepadanya, apabila berlakon dia akan cuba menjiwai sepenuhnya watak yang di berikan.

Jika di dalam pertandingan memang nampak Ayda work hard sehingga ke final. Ayda juga sering menyertai pelbagai jenis konsert dan persembahan di Malaysia mahupun luar negara.

ACFBB01D ED16 464E 993B 066EA5E3C437

Bukan sahaja cantiik tetapi memiliki bakat yang terbukti luar biasa. Ayda juga nampak sangat bahagia di samping Nabil dan anak perempuannya. Memiliki seorang suami yang sangat supportive juga punca kejayaan sebenar seorang isteri. Semoga Ayda Jebat berjaya dalam semua bidang yang di ceburi.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!