Connect with us

Hiburan

“Sampai sudah dia lompat situ je haha” – Netizen

Published

on

Keletah anak-anak bukanlah suatu yang suk4r dikawal apatah lagi anak-anak yang masih kecil. Sesuai dengan perangan dan tingkah laku, kita boleh mengawal dan bermain bersama adalah suatu yang sangat baik. Apatah lagi masa yang kita ada semasa anak-anak masih kecil adalah peluang untuk kita menghabiskan masa bersama-sama anak-anak. Masa cepat berlalu sekarang ini.

Begitulah yang kita boleh lihat dalam perkongsian ini, Achey menghabiskan masa bermain dengan anaknya malah sehingga kini anaknya tidak habis lagi bermain sendirian.

Achey dan anaknya bermain bersama-sama, yang perlunya anaknya mel0mpat ke atas tali supaya dapat ke seberang sana namunnya anaknya hanya melompat setempat. Achey masih bersabar dan memegang erat tali tersebut.

Kelucuanya anaknya sebenarnya sama sahaja dengan lucunya sikap ayahnya, ayahnya juga seorang yang pelawak dan sentiasa mahu melawak diikuti dengan anaknya kini.

Dengan ayahnya yang bersabar dengan keletah Tiara, ramai juga yang seronok dan terhibur melihat perkongsian ini. Malah ada juga mengatakan mereka di tempat Tiara.

Bukan sahaja itu malah bijaknya Tiara apabila dia meminta abang saudaranya  along untuk merekod namun Tiara pula meminta ayahnya Azceh memegang tali tersebut sebelum mel0mpat akan tetapi Tiara tidak melakukannya sampai sudah.

Itulah yang diperhatikan oleh netizen dan menjadikan ia suatu yang menghiburkan melihat keletah anak Achey yang pandai menguusik Achey. Walhal selalunya ayahnya yang menguusik tapi kali ini anaknya sudah pandai juga.

Mana tidak tump4h kuah kalau bukan ke nasi, memang selalunya anak perempuan akan mengikuti cara ayahnya bergurau. Lihatlah antara komen-komen netizen dan perkongsian Achey ini mendapat perhatian netizen.

Achey seringkali berkongsikan tentang anaknya Tiara, dalam apa jua aktiviti yang selalu dilakukan. Anaknya juga sering membuat perkara yang melucukan sama seperti ayahnya Achey.

Sumber: ig acheykintangkintung

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!