Connect with us

Hiburan

“Kadang aku lupa akak ni penyanyi” – Netizen

Published

on

Adira Suhaimi seorang penyanyi yang terkenal dengan lagu Ombak Rindu bersama dengan Hafiz syuib, dan beliau seorang penyanyi yang berbakat besar dan mempunyai suara yang sangat lunak. Bukan itu sahaja beliau juga sudah lama tidak bergiat aktif di dalam dunia seni dek kerana menjaga keluarga apatah lagi beliau sekarang mempunyai anak kecil.

Mempunyai perniagaan sendiri beberapa produk yang beliau sering iklankan tetapi semenjak beliau bergiat aktif di dalam ig dan juga tiktok, beliau juga selalu membuat konten konten yang lawak dan memang kena mengena dalam persekitaran kehidupan.

Setiap apa yang beliau lakonkan pasti ada sahaja yang terkena dengan masyarakat yang lain, lakonan yang beliau sampaikan adalah antara kehidupan harian masyarakat masa kini. Peminat-peminatnya amat suka akan konten beliau hari-hari.

Bukan itu sahaja menyukainya malah konten yang mempunyai maksud dan cara penyampaian yang tersendiri membuatkan peminat-peminatnya suka akan beliau. Malah mereka juga akan sentiasa menunggu konten yang terbaru darinya.

Perkongsian kali ini mengatakan bahawa setiap kali kita bersiap-siap lawa di hadapan rumah tetapi tiada siapa yang ingin menegur, apabila kita tidak bersiap yang lawa sambil menggend0ng anak, sambil menyapu rumah tetapi ramai pula yang menegur.

Ramai yang sudah lalui perkara itu dan mereka mempersetujui apa yang dilakonkan oleh Adira Suhaimi, peminat-peminatnya juga hampir terlupa bahawa dia adalah seorang penyanyi kerana telah mengenalinya sebagai seorang pelakon yang lawak pula.

Bukan seorang pelakon di kaca TV tetapi pelakon dialah mana IG, malah beliau semakin popular dengan lakonannya yang lawak dan memang kena mengena setiap orang yang telah lalui situasi yang beliau lakukan itu.

Ramai yang memberikan komen pada perkongsian tersebut malah ramai yang juga lupa bahawa beliau bukannya seorang pelawak malah bukan juga pelakon.

Tetapi mereka merasakan kehadiran Adira Suhaimi lebih layak melawak dengan caranya yang tersendiri sehingga mereka kata boleh masuk ke dalam Maharaja Lawak. Itulah antara komen-komen mereka.

Walaupun beliau sering kali membuat video lawak tetapi beliau tidak pernah mengabaikan tanggungjawab sebagai isteri dan juga tanggungjawab kepada anak-anak beliau, juga ada produk tersendiri untuk menampung kehidupan selain menjadi artis selebriti.

Sumber: ig adirasuhaimi

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!