Connect with us

Hiburan

“Cantik princess Pak Azad, lembutnya badan menari” – Netizen

Published

on

Mana tidaknya tump4h kuah kalau tidak ke nasi Itulah perumpamaan yang boleh dikatakan kepada anak Pak Azad dan juga Eira Syazira. Ini anak sulung mereka minat akan bidang tarian dan ia sama seperti ayahnya yang minat juga dan berbakat dalam bidang tersebut.

Bakat yang terpendam itu turun kepada anak sulungnya dan anak sulungnya meminati bidang tarian malah boleh menari dengan baik.

Eira Syazira tidak pernah menghalang apa sahaja yang diminati oleh anak-anak mereka malah mereka pasti akan menyokong dan membantu apa sahaja yang diminati walaupun di dalam bidang seni.

Melihat anaknya menari dengan baik teringat dan memang seakan terlihat ianya seperti Pak Azad memang saling tak tump4h tarian tersebut dan selalunya kita lihat Pak Azad yang menari sedemikian tetapi kali ini anak sulungnya pula.

Melihat daripada caption yang ditulis oleh Eira Syazira, anaknya mengatakan bahawa jangan naik lagi di media sos1al dek kerana ianya belum sempurna di matanya tetapi sebenarnya ia telah sempurna di mata penonton yang melihat walhal itu adalah latihan sahaja.

Lihatlah video yang diperkongsikan oleh Eira ini, walaupun anaknya tegas mengatakan jangan tetapi kepada Eira, ia telah sempurna walaupun hanya latihan cuma.

Sebab itulah video tersebut dikongsi kan dan memang rata-rata mengatakan ia sudah sempurna walaupun hanya latihan.

Pak azad dan Eira telah lama berkahwin dan mereka mempunyai tiga orang cahaya mata, ketiga-tiga adalah anak perempuan.

Walaupun anak perempuan tetapi Pak Azad tidak pernah menghalang seandainya anak-anak mereka mahu menceburi bidang Seni.

Anak-anaknya yang fasih berbahasa Inggeris, walaupun mereka berkomunikasi dalam bahasa Inggeris tetapi tetap tidak melupakan bahasa kebangsaan kita. Itu adalah perkara yang bagus buat keluarga ini.

Pelbagai lagi komen-komen netizen dan rata-rata semuanya memuji tarian anak sulung mereka.

Memang bakat dan iman tidak boleh dijualbeli tetapi bakat semulajadi ini pasti diwarisi. Itu adalah antara komen-komen netizen. Lihatlah komen mereka.

Jika sebelum ini Pak Azad dan Eira sering berlakon akan tetapi semenjak mereka siibuk dengan produk jualan mereka, manakala Pak azad pula siibuk dengan menjadi penyampai radio, kedua-dua sudah jarang berlakon. Namun masih aktif dan sentiasa diikuti oleh peminat-peminat mereka.

Sumber: ig eirasyazira

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!