Connect with us

Hiburan

“Memang kena buat j4ri cmtu ke sis, macam aneh je” – Netizen

Published

on

Ramai sudah tahu bahawa Shuib telah menemui cinta keduanya iaitu Watie bakal isterinya dan sekarang telah menjadi tunangannya, tidak disangka pasangan ini mendapat banyak tajaan untuk majlis perkahwinan mereka tidak lama lagi.

Walau bagaimanapun mereka tetap bersederhana dan ianya besaran kerana menjadi tajaan oleh ramai pihak yang menaja perkahwinan mereka.

Perkongsian Watie membuatkan ramai netizen menjadi tanda tanya kerana apabila Watie berkongsikan video tersebut dengan memaparkan gambar barang kemas yang dalam juga tajaan.

Tetapi Watie menunjukkan j4ri manisnya dengan memperagakan barang kemas yang dipakai namun menunjukkan jarri manisnya dengan satu jarri itu membuatkan ramai tanda tanya mengapa menunjukkan jarri begitu.

Walhal bukannya Watie menunjukkan jaari tengah tetapi Watie menunjukkan jaari manisnya yang cantik dan lawa dengan memperagakan barangan kemas oleh kerana mereka ditaja.

Daripada perkongsian itu Watie dan Shuib mendapat tajaan dan juga berpeluang menjadi duta kepada produk tersebut, mereka bernasib baik dan beruntung sangat kerana banyak founder founder yang terbesar mencari Watie dan Shuib untuk menjadi duta produk mereka.

Rezeki tidak pernah salah alamat, itulah yang boleh dikatakan kepada pasangan baharu ini, meskipun ramai yang memberi kec4man terhadap Watie dan Shuib walhal mereka tiada salah apa-apa pun. Ia adalah takdir jodoh mereka telah tertulis.

Watie juga bukanlah mer4mpas Shuib tetapi ia adalah jodoh yang datang selepas dua tahun perginya 4rwah Siti Sarah.

Shuib juga bukanlah cvrang tetapi ia diberi peluang untuk mempunyai jodoh kedua apatah lagi anak-anak yang masih kecil memerluk4n kasih sayang seorang ibu.

Banyak juga komen-komen yang seolah menghakimi Watie dan Shuib tetapi banyak juga komen-komen yang merasakan mereka memang ditakdirkan jodoh bersama. Banyak juga komen-komen netizen yang baik dan sebaliknya. Lihatlah komen-komen mereka.

Cukup sekadar anak-anak dan keluarga menerima kehadiran insan baru meskipun ia seolah menjadi pengganti tetapi ia bukanlah pengganti di hati. Shuib pasti lebih mengetahui apa yang dilakukan untuk keluarganya.

Sumber: ig iamwatie

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!