Connect with us

Hiburan

“Apasal aku angguk2 ikut kepala diorang tu, menghayati sungguh” – Netizen

Published

on

Tomok ialah penyanyi sejak dari zaman muda remaja lagi. Seorang yang juga ada bakat dalam menjadi pelakon sejak dari zaman remaja lagi namun beliau sudah lama tidak berlakon dek kerana menikut peredaran zaman. Tapi popular semula kerana mereka sering juga berada di laman ig serta tiktok. Bukan sahaja mereka yang mempunyai peminat tetapi anak-anak mereka juga mempunyai peminat tersendiri.

Ini dapat dilihat kerana setiap kali perkongsian pasti anak-anak mereka akan menjadi perhatian. Selepas kurang mendapat tawaran lakonan Tomok kembali aktif dalam dunia seni dan kini mahu mengadakan konsert NewBoys semula.

Itulah penantian yang ditunggu-tunggu oleh para peminatnya. Bersatunya semula kumpulan Newboys setelah lama membawa diri masing-masing kerana tiada tawaran nyanyian untuk kunpulan Newboys.

Bakat yang ada pada Tomok dilihat turun pada anak-anaknya. Minat pada dunia seni menampakkan anak-anaknya juga sama sepertinya. Juga mempunyai minat dan bakat dalam seni nyanyian.

Tapi siapa je yang faham dengan nyanyian Khadijah menyanyi tapi ada juga perkataan yang dapat didengari dengan betul. Lebih banyak pelaatnya namun masih difahami.

Tomok sentiasa memberikan sokongan dan dorongan terhadap anak-anaknya dalam bentuk apa juga yang disukai oleh anak-anaknya. Lagu yang dinyanyikan anaknya juga lagu-lagu yang lama.

Mendapat sukaan daripada para peminatnya malah ramai yang memberikan komen-komen pada perkongsian ini. Selalunya memang ada diantara anak-anak akan mengikuti beberapa bakat ibubapa.

Lihatlah pelbagai komen-komen netizen. Antara komen mereka semua suka akan nyanyian adik Khadijah meskipun tidak faham ayat tapi masih ada rentaknya. Itu yang comel.

Tomok akan ada konsert bersama Newboys, tiket yang dijual sudah habis memang ramai merindui kegemilangan Newboys pada masa dahulu, apatah lagi lagu Sejarah Mungkin Berulang, semua orang menghafalnya.

Sumber: ig ayuabas

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!