Connect with us

Hiburan

“Pusat Mierul mcm emoji drunk eye”- Netizen

Published

on

Nama Mierul Aiman mula naik sejak dia memenangi juara hero remaja dan memegang watak utama untuk drama high council. Drama projek high council yang di tayangkan setiap sabtu di channel astro menjadi trending lantaran semua pelakon untuk drama ini dari hero remaja. Mereka bukan sahaja memiliki rupa paras yang kacaak tetapi sangat berbakat dalam lakonan. Walaupun masih baru tetapi mereka sangat menjiwai setiap watak yang di lakonkan.

Sedikit info untuk watak yang di bawa Mierul aiman ini dia seorang pelajar yang mempunyai masa silam ketika kecil yang sangat memeriitkan membuatkan dia mengalami banyak tr4uma.

Banyak lagi watak watak lain yang telah menghidupkan drama ini seperti Naim Daniel, nadhirnasar dan ramai lagi.
Selain itu watak kapla high council yang di lakonkan oleh Amir cukup membuatkan semua penonton berasa seraam dengan riak wajaahnya yang nampak jhat kaki buvli tu.

Sudah tentu watak di dalam drama ini sedikit sebanyak telah menaikkan kerjaya Mierul sebagai seorang selebriti dan seorang pelakon yang sedang h0t di perkatakan dan menjadi kegiillaan para wanita di luar sana.

Mierul juga telah mendapat perhatian ramai dek kerana memiliki jawline ataupun rahang lelaki yang sangat macho dan uniik. Rahang ini jarang jarang kita tengok kan bukan semua lelaki di luar sana yang bertuah memiliki rahang ini.

Ramai yang notice Mierul sangat hensem dan nampak jantan kerana memiliki rahang yang agak besar di mukanya. Kalau Mierul buat reaksi marah sikit pasti rahang tersebut akan timbuul.

Ramai juga yang perasan Mierul memiliki bentuk badan jantan 6 pax. Menurut Mierul dia mempunyai genetik tubuh badan bruce lee dia juga mewarisi bentuk badan seperti itu daripada atuk dan ayahnya.

 

Menerusi perkongsian instagram astro gempak Mierul di jemput untuk membuat cover G Theuntold story. Perkongsian tersebut menerima pelbagai kec4man daripada netizen apabila Mierul dengan selamba belanja badan dia tidak berbaju sekali dengan pusaat.

 

Pusaat Mierul yang menjadi bualan kerana berbentuk sedikit peliik dan ada juga netizen perempuan berpendapat sangat comel seperti bentuk emoji. Selain itu ramai berpendapat imej seperti itu tidak perlu di ketengahkan kepada artis kerana menimbulkan bermacam macam issu.

Selain itu, Aksi bergambar tersebut menimbul pelbagai ketidak puasan hati sebab Mierul nampak janggal dengan imej tersebut dan bermacam macam gaya seraam di pergayakan seorang lelaki.

Alahai bermacam macam rupa pelik kt Mierul ini kan, isu jawline pun ramai perempuan yang terpukaau ini kan bentuk badan kan. Ada juga yang tidak suka jawline Mierul .

Tetapi ramai wanita di luar sana mencari lelaki yang berahang macho seperti ini kan, sebab itulah ramai peminat Mierul min perasan ramai perempuan kot.

Tidak kisah lah apa apa pun pendapat netizen sudah pasti Mierul memiliki kehenseman yang jarang jarang kita jumpa kan. Rahangnya yang nampak seperti itu menambahkan kehenseman pada wajahnya. Ramai yang suka dan ramai juga yang tidak mengemaarkan. Semoga Mierul terus berjaya sebagai seorang pelakon.

Artikel ini disediakan oleh OH Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!