Connect with us

Hiburan

“Perut cekci tu geram tengok aih”- Netizen

Published

on

Anak bongsu kesayangan kepada Mua Bellaz kini menjadi perhatian ramai. Mana taknya, siapa je tak kenal si kecil yang sangat comel tu. Lofa mempunyai karakter yang sangat comel dan memuk4u hati kita semua. Sekali tengok si Lofa tu, memang sangat terpegun dibuatnya. Terlalu comel dan menghiburkan.

Tiap kali dimuat naik foto atau video si kecil comel itu, sudah pasti akan menarik perhatian para netizen sekalian. Korang semua pun mesti salah seorang daripada peminat Lofa ni kan ? Siapa je tak suka tengok budak yang comel macam tu.

Kali ini, seperti yang biasanya, ada dimuat naik foto Lofa yang sedang bergambar di sebuah kawasan yang lapang. Kelihatan sepertinya sedang berpicnic. Alahai, sangat comel tau si  budak kecil tu. Tiap kali dimuat naik foto Lofa, memang sangat menghiburkan.

Bukan main comel lagi si kecil tu dengan gaya rambutnya tocong ke atas. Alahai, sangat comel dan memuk4u mata semua. Bukan main manis lagi senyuman dia tu tau. Siapa je tak cair tengok senyuman Lofa tu. Geram.

Lofa ni sangat pandai memberi senyuman yang sangat manis. Tiap kali tengok senyuman dia, sudah pasti kita semua akan cair dengan nya. Alahai, dah la pandai bergambar, suka senyum pula tu. Mentang-mentang si ibu nya jenis suka melaram.

Sampai ke anak juga turut mewarisi bakat dari ibunya tu. Bella sering saja memuat naik foto dan viseo anaknya tu tau. Dan, sudah namapun stylist, untung anak-anak nya sentiasa di make up oleh ibunya. Sebabtu Lofa pun kuat melaram.

Yang menjadi perhatian ramai netizen, setelah melihat akan per0t si comel tu. Hehe, biasalah budak-budak kan, memang selalu saja dengan per0t kembung nya. Sangat-sangat comel dan menghiburkan hati semua netizen sekalian.

Tak pernah lah tak comel si kecil tu. Macam-macam sangat ragam dia nya tu tau. Jarang tengok Lofa ni buat hal. Memek mukanya memang sentiasa tersenyum dan menghiburkan hati kita semua. Pandai sangat budaknya tu.

Justeru, memang tak dapat dinafikan bahawa si kecil itu sangat menghiburkan hati kita semua. Tiap kali tengok video atau foto Lofa saja, sudah pasti kita semua akan tersenyum dan terus saja like tanpa berfikir panjang dengan nya. Betul tak ?

Sumber : Ig Muabellaz

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!