Connect with us

Hiburan

“Part Aliff cakap bahasa alien tu pec4h doh” – Netizen

Published

on

Selalunya jarang artis mengikut trend, apatah lagi trend daripada influencer. Tapi buat artis Aliff Aziz dan isterinya Bella Astillah, bukan sahaja ramai yang terlupa mereka adalah pelakon, malah mereka juga amat menjadikan ianya sebagai parodi yang cukup lawak dan lucu. Ramai netizen yang mengikuti laman tiktok mereka. Aliff juga sangat menjayakan watak itu dengan baik.

Bukan sahaja watak Bella yang turut diberikan perhatian kerana beliau memiliki kecantikan seperti Selena Gomez, malah keayuannya juga seperti budak muda.

Malah netizen memberikan komen kepada Aliff yang sangat berjaya membuatkan watak itu disukai ,kerana ketampanannya. Walaupun sepatitnya watak itu tidak disukai orang ramai.

Ramai yang mengatakan tidak diaangka pasangan ini mahu membuat parodi mengenai perkara tersebut. Tapi hafal dialog yang sebiji memang mereka pro. Malah Aliff juga lucu apabila memberikan dialog berbahasa aliien.

Perkongsian tersebut menerusi laman tiktok Aliff Aziz, dan seramai hampir 300 ribu jumlah sukaan dan sehingga hampir 7000 jumlah komen telah diberikan kepada perkongsian Aliff itu.

@iamaliffaziz

Sorry sebab dah banyak susah jaga saya 😣🙃 @Bella Astillah

♬ original sound – Aliff Aziz – Aliff Aziz

Aliff dan Bella jelas kelihatan sama padan jika dilihat daripada perkongsian ini. Malah ramai juga netizen mendoakan kesejahteraan dan kebahgiaan mereka berdua bersama sepasang anak mereka.

Memang ramai yang menonton perkongsian ini hampir 2.2 juta yang melihat perkongsian Aliff Aziz ini dan ia membuatkan netizen terhibur dan merasa lupa akan video yang asal.

Pelbagai komen yang diberikan pada perkongsian ini. Lihatlah komen-komen netizen, semuanya merasakan Alif dan Bella membuat video tersebut untuk menghiburkan kerana mereka menyukai bukan sebaliknya. Itu adalah antara komen-komen netizen.

Walaupun pelbagai ujian yang meland4 didalam rumahtangganya namun Bella kekal bertabah. Malah sehingga ke hari ini mereka masih tidak henti diuji. Semoga perhubungan mereka kekal ke jannah.

Sumber: tiktok aliffaziz

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!