Connect with us

Hiburan

“Bagusnya Ryzal jaga aurat Maryam, dgr cerita smpai skrg Ryzal terkumat kamit xleh jawab” – Netizen

Published

on

Rumahtangga adalah sebuah perhubungan yang menarik buat pasangan yang tahu menghargai para pasangan masing-masing. Setiap perkahwinan perangai suami isteri mesti akan berlainan perangai. Itulah yang perlu difahami setiap pasangan. Buat yang selalu memahami isteri dan suami pasti mereka akan merasa bahagia bersama. Ini kerana mereka sama saling menghargai dan memahami sikap masing-masing.

Influncer terkenal ini sangat dikenali kerana isterinya berbangsa luar negara, dan kepelatan bercakapnya mencuiit hati peminat.

Ini lah yang membuatkan ramai meminati keluarga ini apatah lagi semenjak kehadiran anak mereka Rina insan yang comel.

Memang banyak trend sekarang untuk menguji kematangan dan kasih sayang suami, tidak ketinggalan juga Maryam mencubanya. Lihatlah apa yang maryam buat pada Rizal.

Rizal jangan tersalah cakap, kelak akan menyusah diri. Rupanya beliau tetap tersalah jawab dan terkebil untuk menjawab soalan kedua Maryam. Memang orang perempuan selalu betul sahaja.

Video ini paling kelakar, kerana Rizal tersalah pilih apa yang sepatutnya beliau memilih no 1 isterinya, namun Maryam pandai bergurau sekarang. Ia gurauan yang cerdik.

Pasangan ini popul4r dan merupakan keluarga yang berada, mereka juga tidak selalu berada di Korea kerana lebih banyak masa di Malaysia dan mempunyai banyak kerja-kerja di Malaysia.

Siapa saja yang akan mendapat persoalan yang diajukan oleh Marham apatah lagi lelaki. Lelaki yang tidak ambil kisah dan tidak meneliti setiap soalan yang dituju kan kepada nya.

Pelbagai komen diberikan kepada perkongsian ini dan ramai mengatakan bahawa pilihan Rizal adalah salah. Sepatutnya memilih wanita tercantik adalah Maryam. Lihatlah komen mereka.

Sebenarnya siapakah wanita tercantik buat lelaki sama ada emak atau isteri. Selalunya lelaki kena memastikan dua wanita ini tidak akan berasa hati. Jadi pilihan utama adalah keduanya.

Sumber: ig maryamyunrr

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!