Connect with us

Hiburan

“Jgn ingat budak Cempakaschools tak pandai buat magic”- Lara Alana

Published

on

Setiap dari anak-anak kecil, sudah pasti mempunyai bakat dan juga kemahiran masing-masing. Kadang-kadang, bakat dan kemahiran mereka sudah pun dapat kita ketahu sejak mereka kecil lagi. Sebagai ibu bapa, kita sangat digalakkan supaya terus mengetahui bakat dan kemahiran anak-anak mereka supaya bakat tersebut dapat digilap dan menjadikan mereka lebih hebat.

Kadang-kadang, bakat anak kecil dapat digilap dengan menghantar mereka ke kelas kemahiran dan mereka boleh berlatih di sana dan menjadikan mereka lebih hebat dan lebih berbakat. Anak-anak ada ke kelas kemahiran ke tak ?

Bukan apa, kadang-kadang bakat yang mereka ada, setelah digilap boleh menjadikan iainya sebagai satu bakat yang membolehkan iainya menjadi satu kerjaya kepada mereka kelak. Yelah, siapa tahu kan, bakat yang mereka ada tulah, membolehkan mereka jadi hebat dan popular.

Sebagai contoh, anak-anak yang boleh dilihat mempunyai bakat dalam bidang sukan, setelah digilap kelak nanti akan menjadikan  mereka sebagai seorang atlet yang mashyur dan dapat mewakili sesuatu sukan tersebut hingga ke peringkat Olimpik.

Siapa tahu kan ? Bermula dari bawah lah, nanti slow-slow lah dapat digilap dan menjadikan nya lebih hebat dan dapat jadi satu kerjaya bagi mereka. Sebabtulah, bakat anak-anak jangan dipandang remeh, mana tahu nanti akan jadikan mereka lebih hebat.

Tapi, kali ini ada dimuat naik video comel anak kepada pasangan Awal Ashaari dan juga Scha Al-Yahya, iaitu Lara Alana. Rasanya semua sudah sedia maklum akan kecomelan si kecil ni, budak nya sangat pandai dan bijak berbicara.

Ada dimuat naik video comel Lara yang konon nya ingin membuat magic, dengan cara menghilang pen marker highlight. Kalau yang taktahu trick tersebut, sudah pasti korang semua akan terpinga-pinga dan mencari dimanakah pen marker tersebut.

Rata-rata netizen seuamanya sangat terhibur dengan gelagat magic yang dilakukan oleh Lara tu. Bukan apa, sangat comel dan menghiburkan hati semua. Cuba korang semua bayangkan dekat mana dia sorok pen marker tersebut ? Haa cuba teka ?

Bak kata netizen, market tersebut sebenarnya disorokkan belakang rambut Lara. Hehe, ngekek tengok kecomelan si kecil tu tau.

Pandai sangat dia buat magic macamtu. Dekat manalah agaknya dia belajar buat magic macam tu kan ?

Sumber : Ig Laraalanaa

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!