Connect with us

Hiburan

“Pandai bapak nya p0tong rambut”- Netizen

Published

on

Bapa borek anak rintik. Begitulah gelagat dua beranak antara pelakon Shaheizy Sam dan anaknya Syeriv. Riuh rendah dibuatnya tatkala melihat Sam melayan kerenah anak-anaknya. Bukan setakat Sam saja yang ‘giila-giila’, isterinya iaitu Syatilla Melvin pun suka menghiburkan peminat mereka dengan pelbagai video gelagatnya yang dikongsi di Instagram.

Di sebalik sikap lucu Sam yang sering menghiburkan netizen, rupa rupanya Sam juga memiliki kemahiran menggunting rambut dengan cukup bagus sekali. Tak perlu upah penggunting rambut, skill Sam pun dah cukup mengujakan.

Kemahiran Sam terbukti sejak beliau memuatnaik sebuah video di Instagram yang menunjukkan Sam menggunting rambut anak lelaki ya, Syeriv baru-baru ini. Melihat aksi Sam menggunting rambut anaknya, memang sama seperti penggunting rambut profesional tau.

Boleh lah Sam buka kedai gunting rambut, bisnes baru buat Sam hehe.. Nampak gaya Sam pun dah macam profesional tau, bakat terpendam orang kata..

Video Sam yang baru saja dimuatnaik telah mengejutkan ramai netizen dengan skill beliau yang lama terpendam. Siapa sangka, Sam yang berbakat dalam bidang lakonan pun boleh gunting rambut dengan cukup kemas.

Selain itu, video Sam telah menarik perhatian netizen sehingga menerima tontonan hampir 100,000 tontonan.

Bukan itu saja, mata netizen juga banyak tumpu pada Syeriv yang kini semakin membesar dan lincah sama seperti bapanya.

“Cayaklah tengok Syeriv, hansome memanjang dia ni, amboi dasyat naa tengok anak bapak ni, sukanya tengok dua beranak ni comel betul”-Netizen

Setiap kali video Sam bersama isteri dan anak-anak, pasti berjaya menghiburkan netizen dengan gelagat mereka sekeluarga. Happy go lucky jer mereka satu keluarga ini tau.

Bakat terpendam Sam ini, boleh buat kedai gunting rambut lain tutup ni bak kata netizen hehe.. Handal betul Sam pegang gunting rambut, macam orang profesional.Yang penting, jimat duit tak perlu gunting rambut dekat kedai hehe..

Sumber: Instagram shaheizysam

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!