Connect with us

Hiburan

“Orang kata kalau nak tau muka bakal isteri,cuba pakai tudung”-Netizen

Published

on

Macam-macam ragam bila di set penggambaran. Malahan mentanglah baju semua ditaja, malah tag harga pun masih belum dibuka. Memakai pakaian perempuan ingatkan memang betul perempuan. Alahai, lelaki rupanya. Wanns Ahmad atau nama sebenarnya Wan Nursalam berpakaian seragam sekolah perempuan. Sabar jelah, ramai tertipu jika tidak melihat video ini sehingga habis.

Sengaja memakai seragam tersebut, tetapi kapysen beliau dimuat turun di laman ig membuat ia menarik.

Wan yang seorang penyanyi dan juga seorang pelakon. Belum berkahwin sehingga netizen menyakat beliau, selepas memakai seragam sekolah perempuan itu.

Padan mukalah Wan, kau terkena balik. Aduhai, Wan oh Wan, jangan jadi kontroversi sudahlah. Memakai seragam sekolah perempuan supaya dapat tengok macam mana wajah jodoh ke.

Kalau muka sama, katanya jodoh panjang. Ada yang kata begitu, jadi, pakailah tudung bagi lelaki supaya nampak wajah bakal jodoh. Lawak betullah netizen.

Wann pun melayan setiap komen yang diberikan kepadanya. Memang ingatkan betul-betul perempuan, rupanya dia sendiri. ‘Free hair’ yang tak tahan tu. Hehe..

Komen netizen dan rakan artis semua melawak bersama. Malah, gurau kasar dari sahabat sekerja beliau pun ada.

Ini antara komen-komen yang diberikan kepada video beliau tersebut. Beliau pun rajin membalas setiap komen yang diberikan.

Wann banyak lagu, drama pun bakal banyak juga ke. Minat pula berlakon ye Wan.

Sumber: ig wannsahmad

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!