Connect with us

Hiburan

“Mata tu jgn gatal ok”- Janna Nick

Published

on

Selesai sahaja lagu terbaharu beliau, muzik video dicipta. Sebelum ini tular soalan bahu siapakah yang berada dekat dengan Janna ketika muzik video tersebut bakal ditayangkan. Kini, sudah diketahui dan sudah pun ditayangkan di youtube untuk video muzik penuh. Sebelum ini bermula dengan Hashtag Janna gatal. Rupanya ada sebab tersembunyi menwujudkan hashtag tersebut.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Muzik video penuh itu juga memaparkan Janna dan Shukri Yahaya berada didalam video dan cara Janna memainkan watak gatal itu sangat berkesan.

Tetapi yang dimuat naik gambar beliau membuat kapsyen ‘mata jaangan gatal’, geli hati membaca, namun ianya betul juga. Lagu gatal ini membuatkan ramai peminat lagu ‘slow balada’ meminatinya.

Cantik betul Janna, selepas popular dengan drama Shakira, muncul pula dengan lagu baru berjudul Gatal. Pasangan di video klip pula, si kacak Shukri Yahaya.

Aduhai, memang sesuai sangatlah. Memang pasangan yang sudah mempunyai karisma tersendiri dan mempunyai keserasian bersama.

Kapsyen Janna tuju ke siapa. Para wanita atau para lelaki yang gatal. Siapa yang makan cili dia yang terasa pedas. Nasiblah Janna pun posing m4ut bagi belanja.

Komen-komen netizen semua baik-baik sahaja. Mendoakan yang terbaik sahaja. Memuji nyanyian Janna sedap dan penuh makna.

Ada juga memberikan komen mengenai video klip muziknya yang sangat menceritakan suasana, dan pasangan sangat menjiwai watak. Antara komen mereka.

Janna Nick telah menjawap banyak teka-teki namun teka-teki paling hebat belum terjawap ialah bilakah tarikh menikah.

Sumber: ig jannanick

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!