Connect with us

Hiburan

“Office yg diidamkan mak2 sbb utama boleh bawa ank2” – Netizen

Published

on

Perkara yang paling penting selepas bergelar mak-mak adalah anak-anak. Begitulah apabila mak yang bekerja, pasti mahukan yang terbaik untuk anak. Apatah lagi jika perlu mencari bantuan orang untuk menjaga sementara mak yang bekerja ini pulang. Tapi beruntunglah Dato Siti atau Tokti, kerana masuk pejabat pun boleh membawa anak sendiri tidak kira masa dek kerana dirinya seorang bos dipejabat sendiri.

Tokti bukannya menunjuk namun hanya berkongsikan tentang aktiviti beliau memuat naik jadual beliau masuk ke dalam pejabatnya bersama anaknya Afwa. Netizen terlihat keseronokan membawa anak ketika bekerja adalah satu nikmat yang besar.

Seronoknya melihat keletah anak kecil yang dapat menemani dan sentiasa berada bersama disisi ibunya meskipun ibunya di dalam waktu sibuk bekerja. Itu adalah kelebihan jika kerja sendiri atau mempunyai jawatan di dalam pekerjaan apatah lagi mempunyai pejabat sendiri.

Tok Ti juga sekarang semakin suka memuat naik tentang beliau apatah lagi beliau mempunyai produk produk jualan tersendiri berjaya juga sering bersiaran langsung di laman IG milik beliau. Dan ramai yang berpeluang untuk menjadi sebahagian daripada team beliau untuk menjual produk beliau sendiri.

Lembutnya panggilan Tok Ti kepada anaknya itu. Lihatlah video beliau kongsikan ini, seronoknya dapat membawa anak ke pejabat tanpa perlu tinggalkan anak di rumah, seronok anak di depan mata ini adalah satu keistimewaan yang semua mak-mak impikan.

Bukan sahaja peniaga yang berjaya tetapi beliau juga usahawan dan penyanyi nombor satu negara beliau juga dikenali di negara Indonesia, London dan juga China. Bakat beliau semasa muda sehingga kini masih sama apatah lagi kelantangan suaranya juga masih sama seperti dulu dan nama beliau sentiasa menjadi puj4an peminat sehingga sekarang ini.

Walaupun setiap angan-angan mak yang ingin membawa anak-anak ke tempat kerja adalah satu angan-angan yang sukar untuk dicapai ataupun di tunaikan namun pada yang bekerja semoga terus kuat semangat.

Kepada yang berkesempatan untuk membawa anak di tempat kerja itu adalah satu keistimewaan buat mereka.

Antara komen-komen yang mengatakan bahawa mereka juga mengimpikan untuk membawa anak ke tempat kerja tetapi tidak kesampaian.

Ada juga yang memberi komen pujian mengatakan bahawa Datuk Siti cantik malah cantik dari sebelum ini. Dan banyak lagi komen dari netizen adalah komen-komen mereka.

Jika dahulu Tokti dikenali sebagai seorang yang pem4lu kini beliau semakin ber4ni menonjol diri dengan membuat sikap bersahaja dan sebenarnya beliau seorang yang boleh melawak juga.

Sumber: ig ctdk

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!