Connect with us

Hiburan

“Pandai encik suami buat rambut” – Netizen

Published

on

Tidak semua orang selepas melahirkan anak akan berpantang di rumah mak sendiri atau pun mak mertua. Ada juga yang berpantang sendiri dan dijaga oleh suami semuanya, jika semuanya dilakukan oleh suami maka terjaminlah penjagaan dalam pantang isteri. Begitulah yang terlihat oleh Emma Maembong yang sedang di dalam pantang dan dijaga oleh suaminya sendiri. Malah suaminya menjaga dengan baik sehingga rambut pun di ikat oleh suaminya.

Walaupun baru-baru ingin mengatakan bahawa Emma Maembong tidak berpantang dengan cara yang betul, namun pada Emma ia adalah bergaantung kepada badan sendiri melalui pemakanan dan penjagaan berpantang beliau ikut. Yang penting dan perlu sahaja.

Bukan sahaja pemakanan yang beliau jaga, beliau juga mengurut, bertangkas, bersauna dan bermacam-macam lagi perkara yang berpantang beliau ikut tetapi tidak semuanya beliau tunjuk ke media sosial miliknya.

Walaupun beliau di dalam pantang dan baru sahaja selepas melahirkan, dalam masa dua tiga hari beliau telah keluar untuk memberikan semangat kepada rakan melalui kehadirannya itu adalah tergaantung kepada diri sendiri untuk tidak keluar dari rumah semasa tempoh berpantang.

Ada yang tidak kuat ada yang kuat malah pada Emma, Emma telah mengambil bermacam-macam ub4t-ub4tan kesihatan, jadi beliau kuat dan bertenaga selepas melahirkan pun, jadi netizen tidak perlu mengatakan apa-apa yang tidak sepatutnya.

Melihat video perkongsian yang mahu dikongsikan oleh Emma Maembong, suaminya pandai mengikat rambutnya dan menjaga beliau dengan baik bukan sahaja rambutnya malah anaknya juga suaminya boleh uruskan dengan baik.

Beruntunglah Emma Maembong mendapat suami yang sangat bertanggungjawab dan baik begitu meskipun beliau sibuk bekerja sebagai juruterbang namun beliau masih mengutamakan isterinya yang baru sahaja melahirkan anak kedua mereka.

Pelbagai komen-komen yang menarik dan mengatakan bahawa Emma Maembong sangat beruntung kerana memiliki suami yang pandai membuatkan rambut berdandan, banyak juga komen-komen mereka. Lihatlah antara komen-komen netizen semua.

Ramai yang memberikan nasihat berpantang kepada Emma. Semua yang menasihat semua adalah yang menyanyangi Emma. Namun Emma tahu dirinya lebih lagi dari yang lain.

Sumber: ig emmamaembongofficial

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!