Connect with us

Hiburan

“Odey tenung je camtu mesti rindu Arwh kan” – Netizen

Published

on

World Wide24.com Fff2f246ea5d0bfd5ea05bfa89390f56

Ramai yang masih merindui gelagat dan gelak tawa 4rwah Siti Sarah. Bahkan pemergian 4rwah Siti Sarah secara mengejut di sebabkan di jangkiti v1rus cvd 2 tahun lalu cukup meningg4lkan kesan mendalam dalam diri para peminat.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Baru- baru ini tular sekeping gambar seorang kanak – kanak perempuan yang mempunyai wajah yang sangat seiras dengan wajah pelantun lagu Kesetiaan itu.

Kanak kanak comel berkenaan telah tular di beberapa platform media sosial kerana dia di katakan memiliki wajah serta senyuman manis yang mirip 4rwah Siti Sarah.

World Wide24.com 8f9a321a825a4c124547322388cb7cfd

Kanak- kanak perempuan tersebut yang masih bersekolah rendah bernama Miza dan mesra di panggil adik Miza oleh warganet.

Baru baru ini tular di media sosial memaparkan reaksi wajah Shuib apabila pertama kali bersua muka dengan adik Miza. Shuib seolah olah tidak percaya apabila melihat sendiri wajah adik Miza yang sangat mirip dengan wajah arw4h isterinya Siti Sarah.

World Wide24.com 869906c350011b6f0b90dc452f658cbc

Kata Shuib lagi, persamaan yang ada pada adik Miza itu boleh di katakan hampir 90 peratus. Hanya jika di lihat daripada pandangan sisi sahaja nampak sedikit berlainan manakala pandangan hadapan pula sememangnya sama sehingga beliau merasa takut untuk memandang adik Miza.

Menurut Shuib lagi, gambar gambar ketika Siti Sarah sekolah rendah dan sekolah menengah masih lagi di simpan olehnya dan beliau mengesahkan bahawa wajah arw4h isterinya itu sememangnya sama dengan muka adik Miza.

Menerusi perkongsian terbaru di Instagram Suciuwais yang merupakan ibu tiri kepada arw4h Siti Sarah, satu video yang memaparkan berbual dengan adik Miza telah di kongsikan.

Menerusi ruangan kapsyen di video tersebut, ibu tiri arw4h Siti Sarah yang mesra di panggil Mak Der atau Odey itu berbual bersama adik Miza kerana adik Miza tidak percaya bahawa bulu mata beliau semulajadi panjang.

World Wide24.com 504306e9af6be7a0e7999f72e6754ea8

Perbualan antara Odey dan adik Miza itu menarik perhatian netizen apabila melihat wajah sayu Odey ketika merenung wajah adik Miza. Netizen berkata Odey kelihatan begitu merindui arw4h apabila matanya tidak lepas daripada menatap wajah adik Miza.

Netizen juga suka melihat cara layanan Odey terhadap kanak kanak terutamanya terhadap adik Miza kerana nampak keikhlasan Odey dalam melayan kanak kanak tersebut. Berikut di kongsikan komen komen netizen.

World Wide24.com A320d727bfe8b0cdb5d50aad0e1e31cf

Suara adik Miza dan gelagatnya yang comel mengubati kerinduan para peminat yang ingin melihat wajah arw4h Siti Sarah namun versi kanak kanak comel.

Malahan gelagat comel adik Miza juga turut mencuit hati warganet terutamanya yang amat merindui gelagat lucu arw4h Siti Sarah.

sumber: ig suciuwais

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!