Connect with us

Hiburan

“Mcm tu je Afwa buat kat penyanyi nombor 1 Malaysia haha”- Netizen

Published

on

World Wide24.com 2f4a8543cb25babac76653ecce73858b

Penyanyi yang telah sekian lama menjadi idola rakyat Malaysia iaitu Datuk Seri Siti Nurhaliza Tarudin sehingga kini masih lagi aktif menyanyi. Sikap peribadi penyanyi berkenaan yang sangat merendah diri serta mudah di dekati sentiasa menambat hati para peminat beliau yang sejak dari dahulu sentiasa menjadi tonggak utama di sebalik kerjaya seninya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Datuk Seri Siti Nurhaliza lebih mesra di panggil Tokti dalam kalangan peminat. Selain daripada aktif sebagai penyanyi, Tokti juga kini aktif sebagai seorang usahawan.

World Wide24.com Ea84cbff29b35e07ebc03ea21bc52f21

Hampir 11 tahun Datuk K dan Tokti berkahwin, tanggal 19 Mac 2018 telah menjadi hari yang paling gembira dalam kehidupan pasangan ini apabila doa mereka untuk di kurniakan zuriat telah di kabulkan oleh Allah swt.

Penantian pasangan ini bernoktah setelah di kurniakan seorang anak perempuan yang diberi nama Siti Aafiyah. Kelahiran Siti Aafiyah telah menambah seri dalam kehidupan rumahtangga mereka. Tokti dan Datuk K juga mempunyai seorang anak lelaki yang di beri nama Muhammad Afwa.

World Wide24.com 5848110ae35eb21fad50eb414fb0ae82

Menerusi satu perkongsian di Instagram Tokti, penyanyi dan usahawan tersebut berkongsi sesi siaran langsung beliau bersama para peminat malam tadi. Sesi siaran langsung berkenaan di lakukan Tokti di dalam bilik anak sulungnya Siti Aafiyah.

Jelas Tokti, beliau melakukan sesi siaran langsung tersebut di bilik Aafiyah memandangkan bilik anaknya itu mempunyai lampu yang terang dan agak sesuai untuk bersiaran langsung.

Sesi siaran langsung juga di meriahkan dengan keriuhan anak anak Tokti iaitu Siti Aafiyah dan Muhammad Afwa yang turut sesekali menc3lah dan turut bercakap bersama ibunya semasa sesi siaran langsung tersebut.

Tokti juga turut berkongsi dekorasi di dalam bilik Aafiyah kepada para pengikut akaun Instagram beliau. Bagaimanapun kekecohan dua beradik tersebut yang ketika itu sedang bermain antara satu sama lain memeriahkan lagi suasana sesi siaran langsung itu.

World Wide24.com E4e6a2032e5f03ed487e9cbf2dd41c51

Aafiyah juga turut mengusik adiknya Afwa sehingga adiknya itu menangis dan memanggil ibunya untuk masuk tidur.

Tokti yang terkejut dengan tangisan Afwa kemudiannya tidak dapat mengawal Afwa yang menarik tangan beliau untuk masuk tidur membuatkan netizen juga terhibur.

Menjengah keruangan komen, rata rata netizen begitu terhibur dengan kemeriahan kehidupan penyanyi nombor satu negara itu sekarang.

Di sebalik kerjaya beliau yang gah sebagai seorang penyanyi tersohor itu Tokti juga seperti ibu ibu yang lain juga, melayani kerenah anak anaknya yang masih kecil dan penuh dengan gelagat dan ragam. Berikut di kongsikan komen komen netizen.

World Wide24.com Abcd337f2ff61520c6d796108f7075c7

Sebagai rekod, perkahwinan Datuk Khalid atau lebih di kenali sebagai Datuk K bersama Tokti pula dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Siti Aafiyah yang kini berusia 5 tahun dan Muhammad Afwa yang kini berusia 2 tahun.

Sumber: ig ctdk

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!