Connect with us

Hiburan

“Kena ulang dua kali, betul ke ni Fasha Sandha” – Netizen

Published

on

Pelakon terkenal Fasha Sandha memang seorang yang cantik bergaya apatah lagi selepas beranak pun beliau tetap r4mping dan kuyus, dikatakan beliau memakai beberapa konset namun video ini terbukti jelas bahawa beliau tidak memakai konset dan memang b4dan asalnya. Sudah begitu beliau mengamalkan satu produk berryful yang beliau selalu promosikan.

Melihat video tersebut memang jelas kelihatan cantik Fasha Sandha, berulangkali dia bisa melihat malah berulang kali dia menari dan netizen sebenarnya tidak puas melihat walaupun video tersebut ditayangkan beberapa kali.

Cantiknya Fasha Sandha meskipun menari bebas malah tanpa solekan pun wajahnya maintain cantik. Dia tetap r4mping dek kerana menggunakan produk tersebut, ramai juga artis yang menggunakan produk tersebut dan ia jelas terbukti hasilnya.

Fasha Sandha mempunyai tiga orang cahaya mata, meskipun telah melahirkan tiga orang anak tetapi Fasha Sandha tetap maintain dalam bentuk bdannya malah seperti kalah anak dara, beliau sangat menjaga svsuk tubuhnya walaupun terpaksa menjaga makan.

Memang cantik orangnya, lihatlah video yang dikongsikan Fasha Sandha jelas kelihatan menarik dan menari bebas,  ramai yang memberikan perhatian kepada beliau kerana beliau seorang yang ceria.

Beliau sangat menitikberatkan tentang soal pemakanan sehinggakan beliau dulu pernah menaangis kerana tidak dapat minum air Milo dek kerana menjaga kadar gula, sehingga ke hari ini beliau masih menjaga makan meskipun telah makan produk berryful.

Bukan itu sahaja ramai juga yang tidak percaya bahawa itu Fasha Sandha kerana jika dilihat sekali imbas memang agak lain wajahnya apatah lagi menari seperti bukan Fasha Sandha yang seorang pemaalu sebelum ini.

Beliau telah menjadi pelakon selama belasan tahun sehingga kini beliau masih menjadi pelakon yang terhebat dan selalu menjadi watak utama juga.

Netizen melihat dua tiga kali video tersebut kerana tidak menyangka itu adalah Fasha Sandha yang cantik rupawan.

Fasha Sandha adalah merupakan kakak kepada Elisya Sandha yang ramai yang tidak tahu mereka adalah adik-beradik yang ramai juga yang baru tahu tetapi mereka memang ada iras wajah bersama.

Sumber: ig berryfullofficialhq

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!