Connect with us

Hiburan

“Bini tolong beli moto ker?” – Netizen

Published

on

Ubai dan Shila Amzah selamat mendirikan rumahtangga, dan selepas berkahwin Shila banyak kongsikan video yang menarik bersama suaminya. Pun begitu sama saja dengan Ubai, memang seorang yang telah dikenali sebelum ini.

Turut sama sejak memuatnaik perkongsian mereka sedang berbuat apa sahaja di media. Melihat perkongsian Ubai, ramai yang tidak berpuas hati.

Perkongsian Ubai memuat naik video beliau membeli sebuah motorsikal dengan hak milik namanya, membuatkan ramai yang tidak berpuas hati apabila mereka menyatakan bahawa isterinya yang memberikan duitnya.

Duit isteri untuk membeli motorsikal, itulah ramai yang diperkatakan oleh semua netizen namun masih ramai yang menyokongnya. Ubai bersangka baik dan menerima apa yang dikata. Namun menjelaskan juga situasi sebenar.

Melihat video tersebut memang Shila Amzah yang mengeluarkan wang namun tidak bermakna itu adalah duit isterinya itu. Malah sekalipun  jika itu adalah duit isterinya mengapa ia perlu dipersoal. Memang suami isteri boleh bantu membantu.

Seronoknya Ubai dapat membeli sebuah motorsikal yang dipilih oleh hatinya malah bukan sahaja itu beliau membeli bersama dengan buah hatinya iaitu Shila Amzah isterinya yang sah. Comel pasangan ini, tampak serasi bersama.

@ubaimz

Cuba2 main efek, semart jugak! Jumpa kat Dataran malam minggu ni. #fypシ

♬ Funny video “Carmen Prelude” Arranging weakness(836530) – yo suzuki(akisai)

Ubai juga seorang tiktokers yang sebelum ini memang mempunyai pengikut sendiri. Semenjak mengenali Shila Amzah beliau kembali dikenali dan lebih ramai pengikutnya pula.

Shila Amzah dan Ubai telah berkawan sebelum ini dan mereka berkahwin pun dengan persetujuan pelbagai pihak. Seth pun rapat dengan Ubai yang sebelum ini panggil abang tapi kini panggil papa Ubai.

Walaupun ramai menyatakan guna duit isteri namun Ubai tetap tidak memadam perkongsian itu malah ber4ni berdepan dengan netizen dan turut menyatakan bahawa ia adalah duitnya sendiri. Pelbagai komen yang menarik saling menvduh saling menyokong.

Mungkin lumrah kepada sesiapa sahaja yang berkahwin tampak isteri sedikit matang dari suami mulalah ment4liti orang kita akan menganggap isteri menanggung si suami.

Sumber: tiktok ubaimz

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!